Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Accessoarer

Det är inte bara själva produkterna som är viktiga för hud, smink och hår. Så klart är även redskapen, tillbehören och accessoarerna viktiga. Är du en av dem som aldrig byter ut sminkväskan, och till och med aldrig rengör den? Använder du din badsvamp alldeles för länge? Har du rätt sminkborstar för ditt smink? Ja du hör ju - det är viktigt att ha koll på sina verktyg, accessoarer och tillbehör och uppdatera dem ofta. Se våra accessoarer nedan!

Läs mer

Vilka accessoarer behöver jag?

För dig som har hår på huvudet - så är förmodligen en hårborste ett måste. Eller går du runt med tovigt hår? Vi har bra borstar i vårt sortiment, både med och utan skaft. För dig som vill ha en borste utan skaft, som även är enkel att ta med sig i handväskan, så är IDC DESIGN Metallic Hair Brush ett bra alternativ. Det kan även vara skönt med ett hårband, det kan du använda exempelvis när du utför din hudvårdsrutin. Är du ute efter ett traditionellt, svart hårband så är Hårband svart 5 cm en bra produkt för dig.

Om du vill vara säker på att du blir helt ren när du duschar, bör du använda dig utav en badsvamp. I vårt sortiment av accessoarer har vi många badsvampar att välja mellan. Till exempel vår Organic Konjac Sponge badsvamp.

Det är bara ett urval av våra accessoarer vi erbjuder på Hudvårdsguiden. Vi har så klart även makeup-tillbehör, mask-applikator, speglar och ansiktssvampar.

Hur viktigt är rätt verktyg för mitt smink?

Det är superviktigt! Sitter inte basen så blir det inte en bra grund. En bra grund och bas kräver bra verktyg. Om du är ny i sminkborstsdjungeln så kan det vara bra att starta med ett borstkit. Vi har ett superbra kit, Makeup-penslar 5-pack bambu bnatural. Borstarna som ingår i kitet är av högsta kvalitet. Med dem kan du räkna med ett riktigt bra resultat.

Utöver sminkborstar så har vi så klart även sminksvampar, som är perfekta att använda, till exempelvis foundation. En bra sminksvamp att införskaffa sig är vår IDC DESIGN Oval Blender Sponge. Du kan så klart välja den färg på svampen som du önskar. För visst blir det roligare att sminka sig med verktyg i fina färger?

Se våra accessoarer ovan - du kommer hitta allt du kan tänkas behöva och förmodligen inse att det är mycket i ditt badrumsskåp som behöver förnyas.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden