Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Hårband

Ett hårband / makeup-band är bra för många saker, dels för att få bort håret från ansiktet när du tvättar eller sminkar dig men också som en snygg detalj som piffar upp vilken outfit som helst. Vi har flera olika hårband hos oss på Hudvårdsguiden, oavsett om du vill ha ett praktiskt diskret hårband eller ett lite finare. Se hela vårt utbud nedan och hitta ditt nästa hårband redan idag!

Läs mer

Med hårband kan du tvätta ansiktet smidigt

Med ett hårband blir din hudvårdsrutin mycket enklare, du slipper få hela håret blött och störiga hårstrån som hamnar i vägen. Ett hårband håller bort håret smidigt utan att de gör ont eller förstör din frisyr. Ett hårdband är även perfekt att använda när du springer eller tränar då det dels håller borta svett från hårbotten som annars skulle runnit ner i ansiktet men som också håller håret på plats under hela träningen. Vårt IDC DESIGN Invisibooble Multiband Hair 2in1 är ett jättebra exempel på ett prisvärt och praktiskt hårband som även fungerar som en tofs! Hårbandet är elastiskt och skönt att använda både under springturen och i badrummet. Vill du ha ett mjukare exempel på hårband är det svarta makeupbandet ett självklart val. Hårbandet är perfekt för att hålla håret borta när du sminkar dig. Ett perfekt hårband att använda om du till exempel gör en ansiktsmask och vill uppnå den där ultimata mys känslan!

Hårband som en snygg stylingdetalj

Ett hårband behöver inte bara vara ett praktiskt hjälpmedel i badrummet eller på träningen utan kan helt självklart vara en snygg detalj att styla håret med också. Ett fint diadem eller ett fräckt hårband är riktigt populärt idag och hjälper dig få ordning på även den värsta hårdagen. Sätt på dig ett diadem eller hårband och lyft hela din look på ett ögonblick. Vi vet att en snygg frisyr både kan göra gott för humöret men också självkänslan. Med ett hårband eller diadem kan du känna dig trygg hela dagen med att din hår ligger på plats och dessutom ser stylat ut.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden