Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Mask applicator

Slipp kladd och ohygieniskt grävande i produkten med dina fingrar när du applicerar en ansiktsmask - använd en mask applikator. En mask applikator är perfekt att använda med alla typer av ansiktsmasker, så som lermask, krämmask, flytande mask och gelmask. Börja använd en mask-applikator redan idag och slipp jobbigt kladd! Se våra applikatorer för ansiktsmasker här!

Läs mer

För ett mer hygieniskt sätt att applicera ansiktsmasker

En mask-applikator är ett mycket mer hygieniskt sätt applicera en ansiktsmask. En mask-applikator gör att du slipper använda dina fingrar och händer när du applicerar ansiktsmasken. Som vi alla vet är händerna fulla av bakterier, och även om du tvättar händerna innan användning går det snabbt att återigen få bakterier på fingrarna, det räcker att du startar kranen så är händerna fulla med bakterier igen. När du dessutom gräver i en burk med en kräm-ansiktsmask släpper du gång på gång ner bakterier i produkten. Dessa bakterier frodas sedan i din ansiktsmask som snabbt blir väldigt ohygienisk och inte alls kul att applicera i ansiktet. Med en mask-applikator slipper du det. En mask-applikator är lätt att rengöra och har en applikator av silikon som jämnt fördelar produkten över hela ansiktet. Applikatorn fångar även upp produkten lätt så du slipper gräva i produkten med dina fingrar. Vår IDC INSTITUTE Silicone Mask Applicator är är en mjuk och smidig mask-applikator som både är liten och enkel att förvara men också såklart ett mycket mer hygieniskt sätt att applicera din ansiktsmask på.

För ett jämnare resultat

Precis, med en mask-applikator får du dessutom ett mycket jämnare resultat och en jämnare fördelning av produkten i hela ansiktet. Applikatorn gör det smidigt och enkelt att applicera och dessutom får du ut så mycket mer av produkten än om du använder fingrarna. Använder du fingrarna fastnar ofta, som vi många säkert kan känna igen, mycket av produkten på fingrarna och en stor del tvättar vi bort i handfatet. Med en mask-applikator är det problemet som bortblåst. Applikatorn fördelar all ansiktsmask och du behöver oftast mycket mindre produkt för att täcka hela ansiktet.

Köp en mask-applikator redan idag och se skillnaden!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden