Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Ögonfransformare

Brukar du använda en ögonfransformare eller ögonfransböjare som det ibland kallas? Den hjälper till att böja dina fransar, vilket öppnar upp din blick och gör så att fransarna ser längre ut. Har du inte testat en ögonfransböjare tycker vi verkligen att du bör göra det. Se våra ögonfransformare nedan!

Läs mer

Hur använder jag en ögonfransformare?

  1. Börja med att rengöra den. Ögonfransformaren har en liten gummilist, som behöver vara ren. Är den för torr, så kan fransarna faktiskt skadas och till och med gå av. Du kan använda en makeup-remover eller en ansiktsrengöring för att rengöra den. Undvik dock allt för starka rengöringar, då de kan torka ut gummit på din ögonfransböjare.
  2. Kläm fransarna och räkna. Placera din fransböjare så nära din fransrad som du kan. Det blir enklare om du tittar lite snett nedåt. Håll fransböjaren i böjt läge och kläm till. Tänk på att få med alla dina fransar i en enda böj. Räkna sakta till tio. Placera sedan ögonfransböjaren i mitten av fransarna, böj igen och räkna till tio. Till sist så placerar du fransböjaren längst ut i dina franstoppar, där du återigen klämmer till och räknar till tio.

Sedan är du redo för att applicera din mascara på dina fina, böjda ögonfransar!

Vilken ögonfransformare bör jag välja?

Vi har en ögonfransformare som blivit utsedd till bäst i test, det är Ögonfransformare blå svart. Den är både snabb, effektivt och ger ett superfint resultat. Om du är osäker på vilken ögonfransböjare du ska välja ur vårt sortiment - testa den!

Det är din ögonfransböjare som får dina fransar så där härligt böjda, men det är sedan mascaran som du applicerar ovanpå, som verkligen får de böjda fransarna att hålla sig böjda. En superbra mascara som vi tycker att du borde testa är vår Aden Intelligent Mascara Volume Black. Den ger dina fransar extra volym och har en snabbtorkande formula som ger den där intensiva svarta färgen. 

Införskaffa dig en ögonfransformare - se våra ögonfransböjare ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden