Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

angie-L Diamond Brush Set

  • 389 kr
I lager
Dela

angie-L Diamond Brush Set innehåller 10 st makeupborstar och en stilren, cylindrisk förvaringsväska som är bekväm att ta med sig när du är på resande fot. Väskan ger även en elegant touch till ditt sminkbord och hjälper dig hålla ordning och reda bland dina borstar.

Powder brush – applicerar precis rätt mängd puder för att få den perfekta finshen. Kan även användas för att applicera små mänger rouge och bronzer. angie-L Powder brush är gjord av syntethår.

Foundation brush – används för att applicera flytande foundation. Kan även användas för att applicera primer. angie-L Foundation brush är gjord av syntethår.

Flat Top brush – kan användas för att applicera flytande, cream eller puderfoundation. Det bästa med denna borste är att det platta borstet ger en jämn applicering på partier så som panna och kinder. angie-L Flat Top Brush är gjord av syntethår.

Concealer brush – döljer mörka ringar, rodnader och andra skönhetsfel för skapa en illusion av den perfekta hyn. angie-L Concealer brush är gjord av syntethår.

Blush brush – används för applicering av rouge. Kan även användas för att applicera bronzer och highlighter.

Small Contour brush – framtagen för att skulptera din näsa och framhäva dina ansiktsdrag på ett naturligt sätt. Kan även användas för att applicera highlighter. angie-L Small Contour brush är gjord av syntethår.

Angled brush – används för att definiera och fylla ut ögonbrynen och de korta borsten gör det även lätt att applicera eyeliner. angie-L Angled brush är gjord av syntethår.

Small Crease brush – en mindre borste som används för applicering av ögonskugga i globlinjen och för att skapa dimension. De korta borsten gör det lättare att få en precis applikation. angie-L Small Crease brush är gjord av syntethår.

Smudger brush – de korta, tätt packade borsten ger dig absolut kontroll över blendingen av din ögonskugga. Det är ett livsnödvändigt verktyg för varje makeupälskare.

Flat Brow brush – borsten har ett perfekt och jämt borst för att definiera dina bryn. Använd borsten för att svepa brynpuder över till exempel en bryngel för att skapa en dimensionell och realistisk look.

Innehåll: 10 st makeupborstar