Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Sminkväska, beautybox & necessär

Visst kan vi alla känna igen oss i att det kan vara svårt att hålla ordning på sina saker ibland, speciellt när man är ute och reser. Med en praktisk och snygg necessär och sminkväska blir det enkelt att hålla ordning på alla dina skönhetsartiklar på resande fot och såklart hemma i badrummet. Vi på Hudvårdsguiden har samlat en massa snygga och praktiska necessärer i olika storlekar, allt för att du ska hitta en sminkväska och necessär som passar just dig. Se hela vårt utbud nedan!

Läs mer

Olika storlekar för olika skönhetsartiklar.

Vi rekommenderar verkligen att använda olika necessärer för olika skönhets- och toalettartiklar. Använd en necessär i en större storlek för exempelvis schampoflaskor och hårborstar, och en lite mindre för små artiklar såsom skönhetsprodukter, smink och smycken. En necessär är ett perfekt sätt att hålla ordning på sina saker. Hittar du en riktigt snygg necessär kan den till och med vara snygg att ha som handväska. Ett annat tips är faktiskt ha ha en mindre necessär i handväskan, dels för att skydda tyget inne i väskan från vassa saker som nycklar och liknande men också för att hålla ordning och reda i väskan så du slipper rota runt. En necessär kan också vara bra att få med dig i väskan om du vill ha lite smink med dig för att fräscha upp makeupen under dagen. En necessär har, som du märker, enormt många användningsområden, så införskaffa dig en eller flera necessärer redan idag! 

Små necessärer och sminkväskor

En liten necessär har som vi tidigare nämnt flera användningsområden, antingen i handväskan för att hålla ordning eller skydda eller på resan för att hålla koll på alla små artiklar och smycken. Vår Makeup bag Hug me! IDCDESIGN ACCESSORIES är ett perfekt alternativ att både förvara smink i men också smycken eller nycklar i väskan! Den är praktisk och väger nästintill ingenting, söt är den också med ett print av små kaktusar!

Större necessärer och beautyboxar

När du ska ut på resande fot eller bara vill ha lite mer ordning i badrummet är en stor necessär att föredra så att du kan hålla dig organiserad och hålla koll på dina grejer. Det är också skönt att förvara dina flytande produkter i en necessär som ett extra skydd ifall de skulle börja läcka eller gå sönder. Visst är det skönt att ha ordning på sina grejer, införskaffa dig en necessär redan idag!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden