Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Speglar

En spegel är för de allra flesta ett måste i vardagen, utan en spegel skulle det allra mesta bli svårt. Har du till exempel provat att sminka eller fixa ditt hår utan spegel? Kanske inte, men du kan nog tänka dig att det hade varit näst intill omöjligt. Vi på Hudvårdsguiden har ett stort utbud speglar i både större format men också mindre fickspeglar som du kan ta med dig i fickan eller väskan. Se hela vårt sortiment av speglar nedan!

Läs mer

Sminkspeglar

En sminkspegel är perfekt att använda när du applicerar ditt smink för en så perfekt applicering som möjligt. En sminkspegel har ofta en ljus- eller förstoringseffekt så du får en så precis bild av ditt ansikte som möjligt!

Spegel med förstoring x7 12,5 cm är en ställbar, enkel och praktisk spegel att antingen hålla i handen eller ställa på ett smidigt ställe när du applicerar smink, eller varför inte när du noppar ögonbrynen. Med den förstorade spegeln ser du även de minsta håren så du enkelt kan noppa bort de oönskade håret. En sminkspegel är också perfekt att ställa bakom en större spegel för att få en vy av den bakre delen av exempelvis håret när du stylat de.

Fickspeglar

En fickspegel är för många ett måste i handväskan eller jackfickan. En fickspegel är lätt och smidig att ha med sig för att toucha upp smink eller hår under dagen när du inte har tillgång till en vanlig spegel. Fickspegel Gillian Jones
är ett toppenalternativ att ha med sig i fickan, i väskan eller på resande fot, den har också speglar i både topp och botten. Spegeln är gullig med ett print av en fjäril och praktiskt då du även kan ställa spegeln upp om du så önskar.

Vi tycker du bör införskaffa dig en bra spegel, för olika tillfällen. Kika in våra speglar ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden