Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Koreansk hudvård i 10 steg med K Beauty Sverige

|25/11, 2021

Koreansk hudvård i 10 steg med K Beauty Sverige

Sydkorea har länge gått i bräschen för effektiv hudvård. Det finns ett stort intresse för koreansk hudvård i Sverige och med K Beauty Sverige kan du följa stegen som kan förändra hur du upplever din hud och hudvård.

Genom att använda K-Beauty produkter så kan du följa den koreanska hudvårdsrutinen i tio steg. Det är inte svårt och absolut inte så tidskrävande som man kan tro.

10 steg för koreansk hudvård med K Beauty Sverige

 1. Rengöring som är oljebaserad
  Med fett kan du lösa upp fett. Ta bort smuts och sminkrester med en oljebaserad rengöring från K-Beauty. Glöm inte bort att rengöra ner mot halsen. Skölj av.
 2. Vattenbaserad rengöring
  Nästa steg för koreansk rengöring med K Beauty Sverige är att använda vattenbaserad rengöring för att nå längre ner i porerna.
 3. Exfoliera
  Förbered för de produkter från K-Beauty som du kommer att använda vidare genom att exfoliera din hud. Det räcker att du gör detta 2-3 dagar per vecka. Du kan alltså för det mesta hoppa över detta steg.
 4. Tona huden
  Nu använder du en toner för att fukta huden och förbereda den för att bättre suga upp de hudvårdsprodukter från K Beauty som du kommer att använda. Använd toner både morgon och kväll.
 5. K-Beauty Essence
  Nu är det dags för en K-Beauty Essence som är en toner med serum i. Det här ger mer fukt och så stimuleras huden för bättre cellförnyelse. Det är bara att klappa in din K-Beauty Essence med rena händer.
 6. Serum från K Beauty
  Med serum behandlar du allt från acne till fina linjer. Det är viktigt att du väljer rätt serum med tanke på vad du vill behandla. Under vintern bör du till exempel välja ett K-Beauty serum som motverkar den kalla och torra luftens slitage på din hud.
 7. Ansiktsmask
  Koreansk hudvård inkluderar en så kallad sheet mask. Behandla din hud med ansiktsmask från K Beauty minst två gånger i veckan. Det går att överdriva med ansiktsmasken. Har du tid kan du lägga på den varje dag!
 8. Kräm för ögonen
  Huden omkring dina ögon behöver lite extra omvårdnad. Med koreansk hudvård i 10 steg glömmer du aldrig bort detta. Använd en ögonkräm från K Beauty för att återfukta och skydda huden omkring ögonen. Behandla både under och över ögat med lätta duttar med lillfingret.
 9. Ansiktskräm
  På morgonen applicerad du en dagkräm från K-Beauty och på kvällen en K-Beauty nattkräm. Krämen är viktig oavsett vilken typ av hy du har. Den kommer att se till att serum fungerar som tänkt och även verka förebyggande. Välj kräm i enlighet med din huds behov och årstid.
 10. Skydd mot solen
  Innan du ger dig ut är det viktigt att du har applicerat UV-skydd. Det här är viktigt både för att motverka slitage och tidigt åldrande och för att inte skadas av solens farliga strålar. UV-skydd kan du lägga på vid flera tillfällen under dagen efter behov.

K Beauty i Sverige har blivit väldigt populärt. Vi har produkterna du behöver för att följa de 10 stegen för koreansk hudvård. Se till att du har produkterna som passar bäst för din hud. Häng eventuellt upp en lista i badrummet så att du inte glömmer de viktiga stegen!