Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Deo & Parfym

Är det viktigt för dig att dofta gott? Härligt då har du hittat rätt! Vi hjälper dig att dofta gott med hjälp av våra deodoranter och parfymer. Vi har så klart dofter både för kvinnor och män. Våra dofter är även perfekt att ge bort i present, vi har färdiga gåvoset för dig som är intresserad av det. Klicka dig in till våra deodoranter eller parfymer nedan!

Läs mer

Våra tips får dig att dofta underbart

Vårt luktsinne är komplext. Det finns en teori kring att doften spelar stor roll när vi väljer partner. Dofter påverkar ju oss ständigt genom att väcka minnen, väl-och obehag. Detta kopplas sedan till olika människor i omgivningen och till olika platser. Att dofta gott är därför väldigt viktigt när man socialiserar sig och knyter an med nya människor. Många tänker att det enda som krävs är en dusch, och ett spray av sin parfym för att dofta gott. Men om man verkligen vill dofta gott, och på rätt sätt, så har vi tagit fram ett par tips till dig.

Lägg verkligen tid på att hitta rätt doft. En parfym doftar olika om man jämför mellan appliceringstillfälle, och efter några timmar. En parfym kan även dofta olika på olika personer.

Återfukta din hud innan du applicerar din parfym. Då kommer parfymen stanna kvar längre på huden. Men - det är viktigt att använda en doftfri produkt för din återfuktning, så att den inte konkurrerar med din parfym.

Applicera parfymen på rätt ställen. Bra ställen att applicera parfym på är exempelvis anklar, knäveck, bakom öronen och på bröstet. Det kommer maximera effekten!

Vi har många fler tips, som du kan läsa mer om under Parfym!

Vilken parfym respektive deodorant bör jag välja?

Kika exempelvis in Antonio Banderas Queen Of Seduction Edt 80 ml - Collector´s Edition. Det är en härlig, blommig doft för kvinnor. Bland männen så är Antonio Banderas Seduction in Black Edt 100 ml en storsäljare.

För att du ska dofta gott erbjuder vi så klart även deodoranter, eller roll-on som många kallar det. Visst vill du ha en deodorant eller roll-on som håller dig fräsch hela dagen lång? Vi förstår dig. Därför erbjuder vi de bästa deodoranterna. Kika exempelvis in Aloe Vera Deo Roll On eller vår storsäljare Tulipan Negro Deostick Original som är tillverkad av naturliga råvaror.

Klicka dig in till antingen deo eller parfym ovan - och hitta dina nya eller gamla favoriter redan idag!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden