Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Deodoranter

Vi erbjuder deodoranter, antiperspiranter och extra effektiva antiperspiranter, ekologiska deodoranter och naturliga deodoranter. 

Deodorant är ett dagligt måste för de allra flesta. Det är naturligt att svettas och det är först när svetten kommer i kontakt med bakterier som den typiska svettlukten uppstår. En deodorant tar bort oönskad lukt som orsakas av bakterier och en antiperspirant fungerar genom att håller torrt, hämmar bakterietillväxt och luktar gott. Om du inte väljer en oparfymerad deo.

Innan applicering av deodorant se till att  var rengjord för bästa effekt. Med rätt deodorant kommer du känna dig extra säker och fräsch hela dagen oavsett vilken aktivitet du utför, lugn som aktiv.

Läs mer


Ekologiska och naturliga deodoranter

En naturlig deodorant är ofta ekologiskt och vanligtvis tillverkade utan aluminium. De motverkar dålig lukt, absorberar fukt och har antibakteriella egenskaper samtidigt som den naturliga svett funktionen och kroppens naturliga andning inte rubbas.Det unika med deodoranten är att den är skapad av naturens egna mineralsalter. 

Söker du kanske en roll-on, spray, krämdeo, ett stick eller en kristalldeodorant? En naturlig deodorant kan  användas av hela familjen. DO2 deo är helt utan parabener tex i vårt sortimen och Barnängen är ett naturligt val.

Sport deodorant

Utövar du mycket sport kan du välja en deodorant med matchande tvål. Dessa deo har ofta en uppfriskande doft som håller dig torr extra länge. En riktigt bra antiperspirant som ska hålla upp till 72 timmar. 

Deodorant för känslig hud

Blir din hud lätt röd och irriterad när du använder deo? Då kan det vara bra att få koll på vad din deodorant innehåller. Vi rekommenderar dig att byta till en deo utan parfym och som är så naturlig som möjlig. Ett tips är att inte applicera direkt efter rakning för det kan svida då.

Vi har deodoranter i varumärken som: PALMOLIVE, LDB, BARNÄNGENDO2 DEO,TULIPAN NEGROALOE VERA