Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Deodorant dam

Såklart ska du känna dig fräsch och torr hela dagen under armarna. Med en deodorant blir detta en självklarhet! Vi har flera olika typer av deodoranter, oavsett om du vill ha en roll-on, deostick eller deospray. Men också varianter som är bra för olika hudtyper så som normal, torr eller känslig hud. Hitta din nya eller gamla favorit hos oss på Hudvårdsguiden. Se hela vårt sortiment nedan!

Läs mer

PALMOLIVE Soft Deo-roll

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Har du känslig eller torr hy under armarna?

Då rekommenderar vi att du använder en deodorant gjord för just dig med känslig hud. Viktigast är innehållet i deodoranten, självklart vill du ha en deodorant som minskar svettningar men också en som skyddar och återfuktar din känsliga hud. Vår Bats Extra Effective Mild Antiperspirant Oparfymerad är ett perfekt alternativ för dig med känslig hud under armarna. Deodoranten är mild och oparfymerad, skyddar och återfuktar samtidigt som den hämmar uppkomsten av svett och lukt. Har du känslig hud under armarna är det viktigt att rengöra ordentligt när du duschar, torka och låt huden vila. Viktigt är också för dig som rakar dig att använda skonsamma produkter som inte irriterar huden ytterligare.

För dig som vill ha en god doft under armarna

För dig med normal hud utan försvårande hudproblem är val av deodorant enklare. Valet av doft och märke är det du borde lägga energi på. Dock är det nog lika viktigt att använda bra produkter som inte skadar, irriterar eller skapar problem. Använd alltid en deodorant som inte bara hindrar lukt utan även vårdar och återfuktar. För dig som uppskattar en mjuk och silkeslen känsla som även är vegansk är vår Barnängen Deo-roll Vegan Mjuk & Torr Mjuk Bomull ett perfekt alternativ. Den skyddar och vårdar samtidigt som den ger ifrån en härligt ren doft. För dig som kanske gärna kombinerar duschtvål med deodorant har vi flera alternativ. Vårt Set Tulipan Negro Shower & Deoroll Aloe & Jojoba är ett set som kommer med både deodorant och duschkräm i ett, såklart i samma underbara doft av Aloe Vera och jojoba. Duschkrämen och deodoranten både vårdar och ger en fräsch, återfuktad och ren känsla på kroppen.

Prova en av våra fantastiska deodoranter redan idag, se hela vårt sortiment ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden