Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

PALMOLIVE Aromatherapy Happyful Deo-roll

  • 29 kr
I lager
Dela

PALMOLIVE Aromatherapy Happyful deodorant är berikad med naturliga eteriska oljor och extrakt av bergamott, grapefrukt och apelsinblommor. Håller din hud torr och dina sinnen vakna. Effektivt skydd mot lukt och svettning i 24 timmar. Den är uppfriskande och fruktig. 48 timmars skydd.

Innehåll 50ml

Innehåll:

  • Bergamott. Vanligt namn för flera nordamerikanska fleråriga växter i mintfamiljen, även känd som doftbalsam. Bladen används som örter för att ge smak åt te, punch och lemonad. Den päronformade frukten av bergamot apelsintädet (citrus bergamie), som huvudsakligen återfinns i Kalabrien i Italien, används inom smaksättnings- och parfymindustrin för den eteriska oljan som utvinns från skalet *.
  • Grapefrukt. Grapefrukten beskrevs först gången på Barbados 1750 och kallades ofta den “förbjudna frukten”, eftersom den beslagtogs av dem som försökte ta reda på vilket det ursprungliga kunskapens träd i Edens lustgård var.
    Den fick namnet efter hur frukten växer – den samlas i klasar precis som druvor.
  • Apelsinblom. Under den romantiska viktorianska eran hörde det utan tvekan till de flesta brudars mest romantiska dröm att bära färska buketter av doftande vita apelsinblom på bröllopsdagen. Apelsinblomman kommer egentligen inte från Nordamerika, men den är delstaten Floridas officiella blomma. Den är en av de mest doftrika blommorna i Florida.