Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Deodorant män

Visst är det viktigt att lukta gott under armarna? Det tycker vi på Hudvårdsguiden. Därför har vi ett stort utbud herrdeodoranter av olika typer såsom roll-on, deostick eller deospray. Vi har också anpassade deodoranter för dig med känslig eller torr hy. I vårt utbud har vi märken som DO2, Bats, Tulipan, Barnängen och Palmolive. Se hela vårt sortiment nedan och hitta dina nya eller gamla favoriter idag!

Läs mer

Det är viktigt att ha en bra deodorant

Det tror vi att du också tycker, att hålla sig fräsch, torr och väldoftande är för många män A och O. Svettfläckar och illaluktande armhålor är både oattraktivt och kan faktiskt gå ut över ditt sociala liv. Att lukta gott är i dagens samhälle enormt högt prioriterat, om inte ett måste. Dessutom förstör du dina kläder om du får svettfläckar, inte så kul eller hur? I vårt sortiment har vi flera olika märken och varianter på deodoranter, oavsett om du har känslig eller normal hud under armarna.

För dig med känslig hud kan det vara bra att inte använda allt för starka produkter utan snarare välja en mild deodorant som dessutom lindrar och skyddar den känsliga huden. Bats Extra Effective Mild Antiperspirant Oparfymerad är ett perfekt val som inte bara skyddar huden mot svett utan också lindrar känslig och torr hud samtidigt.

Välj en herrdeodorant som håller länge

 Ja, oavsett om du tränar eller svettas så vill du att din deodorant ska hålla och lukta gott hela dagen. En sämre deodorant har en tendens att torka under dagens lopp och inte fylla sin fulla funktion. Investera därför i en bra deodorant och känn dig fräsch med en doft som håller hela dagen. Du slipper dessutom ringar under tröjärmarna när du använder en effektiv deodorant. Vår Tulipan Negro Deostick For Men är ett perfekt alternativ med en manlig fräsch doft med inslag av ceder, vit muskot och citrus. Deosticket håller hela dagen och ger ett ordentligt skydd mot svett. Formulan är dessutom speciellt framtagen för att passa hudens naturliga balans. Börja använd en bra deodorant och öka ditt självförtroende redan idag!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden