Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Gift set Parfym

Parfym är den perfekta gåvan att ge till någon du tycker om. En present som passar lika bra till födelsedag, jul, alla hjärtans dag, bröllopsdag som till far- eller morsdag. Om du inte vet vad du ska köpa är detta något de allra flesta uppskattar, oavsett kön och ålder. I vårt sortiment hittar du bland annat presentaskar som innehåller parfym och body lotion. Det finns en mängd olika typer av dofter - allt från sött och blommigt till intensivt och kryddigt vilket gör att det finns något för alla.

Läs mer

Skillnaden mellan parfymer

Vad menas med eau de parfume och vad skiljer sig mot andra parfymer? Eau de Parfume är den parfym med näst högsta doftkoncentrationen, den ligger mellan 15 % och 20 % och har en hållbarhet på cirka fem till sex timmar. Dessutom är det den vanligaste typen och passar vid de flesta tillfällen.

Det finns olika kategorier av doftkoncentrationer: parfume, eau de parfume, eau de toilette, eau de cologne och eau fraiche. Parfume har starkast doft och håller längst vilket gör den något dyrare, medan eau fraiche har minst och är därför billigast. Den stora skillnaden mellan parfymerna är hur mycket parfymolja som doften innehåller.

Vi har färdiga presentaskar som innehåller en eau de parfume samt en body lotion eller body mist. Ett lyxigt gift set där du kan välja märke men även vilken prisklass du vill hålla dig inom. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt doft anpassad efter vem du ska ge bort den till. Det kan skilja sig ganska mycket i vad din flickvän, pojkvän eller mormor gillar.

En fin present som kan se både lyxig och exklusiv ut utan att behöva kosta en förmögenhet. En bästsäljare hos oss är Fenjal Classic gift set shower och deo roll-on som innehåller en väldoftande duschkräm och en deoroll. Om du inte vet vad du ska ge dina nära i gåva är en av våra presentaskar med parfym ett bra alternativ.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden