Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Parfym

Är du ute efter att dofta så där himmelskt gott? Så pass gott att du får frågor om vilken parfym du använder? Då har du kommit helt rätt. Vi har många parfymer, både för män och kvinnor, för att du ska kunna hitta doften som passar just dig. Kanske fyller vännen, familjemedlemmen eller sambon år snart? Då har vi gåvoset redo att ge bort som present. Se våra parfymer för herr och dam nedan samt våra fina presentaskar!

Läs mer

Hur får jag till den perfekta doften, som håller länge?

Det är många som tror att det enda som krävs för att dofta gott länge är att ta sig en dusch, ta på sin deodorant och sedan ett par sprut med sin parfym på lite olika ställen på kroppen. Men det finns så mycket mer att tänka på. Vi har tagit fram ett par tips, som du kan tänka på när du applicerar din parfym.

  • För det första - lägg tid på att hitta rätt doft. Den doften som passar just dig. En parfym doftar nämligen olika beroende på appliceringstillfälle men den kan även dofta olika på olika personer.
  • Det är viktigt att din hud är återfuktad när du applicerar din parfym. Då kommer parfymen stanna kvar längre på huden, jämfört om du hade applicerat den på en torr hud. Men det är viktigt att använda en doftfri produkt för din återfuktning, så att den inte konkurrerar med din parfym.
  • Applicera parfymen på de ställen där den kommer dofta som mest, och hålla som längst. Bra ställen är på anklar, knäveck, bakom öronen och på bröstet. Det kommer maximera effekten av din parfym.
  • Du kan även använda en kräm eller olja som innehåller Vitamin E innan du applicerar din parfym, även det förlänger effekten av din parfym.
  • Som du kanske förstår - är det bra att återapplicera din parfym under dagens gång. Om man inte vill ha med sig hela sin parfym i väskan så kan man ha en travel-size variant så att du enkelt kan ha med den i väskan eller fickan under dagen.
  • Se till att du är ren och har rena kläder när du applicerar din parfym. Att spraya din parfym på smutsig hud eller orena kläder, så kommer det få en sämre effekt.
  • Sen är det faktiskt så att olika typer av mat och dryck påverkar vår kroppslukt. Det kan vara olika kryddor, alkohol, lök och vitlök. Tänk därför på att försöka äta hälsosamt och undvika allt för mycket mat med stark doft.

Vilken parfym bör jag välja?

Det är en väldigt svår fråga, man behöver hitta sin egen favorit och den som passar en själv. Men en populär parfym för kvinnor är Antonio Banderas Her Secret Temptation Edt. Det är en härlig, kryddig doft. Bland männen så är Antonio Banderas Seduction in Black Edt en storsäljare.

Ett förslag på present till tjej-kusinen eller exempelvis systern, så kan vi varmt rekommendera Paris Hilton Just Me Edp.

Se alla våra parfymer ovan och hitta din favorit!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden