Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Parfym dam

Visst är det viktigt att lukta gott, men att hitta sin personliga damdoft kan vara svårt när det finns så otroligt många val och dofter ute på marknaden. Vi på Hudvårdsguiden har samlat ett brett urval av våra favoriter så att du ska kunna hitta just din personliga favorit. Titta gärna igenom vårt sortiment nedan och hitta din nya eller gamla favorit redan idag!

Läs mer

En doft som matchar din personlighet

Att hitta rätt damparfym som passar dig och får dig att känna dig både kvinnlig, speciell och vacker kan vara svårt. Just doft är faktiskt ett av människans främsta sinnen och en härlig doft kan faktiskt göra att hela vår kropp reagerar med en omedelbar attraktion. Viktigast är i alla fall att hitta en doft som är just du, som man förknippar med dig och som du mår bra av. Vissa gillar att ha olika dofter beroende på årstid, exempelvis använder många en tyngre doft på vintern och en lättare på sommaren. Vissa byter till och med parfym beroende på humör. Oavsett personlighet vill vi hjälpa dig hitta just dina favoriter.

Lättare dofter

En lättare doft kännetecknar en doft som inte luktar så strävt eller så mycket. En lättare doft passar dig som är lite känslig eller inte vill lukta allt för mycket parfym. Vi rekommenderar i så fall att använda en body spray. En body spray lägger sig lätt på huden och ger en härlig men lätt doft. Vår AQC Fragrances Fragrance Body Mist Amber Touch är ett perfekt alternativ som också är lätt att ha med sig i väskan för lite extra touch up under dagen. Den har dessutom en god och fräsch doft.

Tyngre dofter

Vill du att din doft ska hålla hela dagen och verkligen dofta mycket rekommenderar vi att använda en parfym. En parfym doftar länge och mycket vilket är perfekt om du inte vill applicera din doft flera gånger om dagen. Vår Antonio Banderas Her Secret Edt är ett perfekt alternativ som håller hela dagen och har en härligt kvinnlig blommig doft av grapefrukt, kanel, peppar, tuberros och vanilj.

Se alla våra dofter ovan och hitta din nya favorit redan idag!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden