Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Hårprodukter

Det är få saker som slår en bra hårdag. Ett härligt stylat välmående hår är verkligen grunden i all skönhet, med ett vackert hår kan man nästan klä sig i vad som helst och ändå se riktigt fräsch ut. Men för att bibehålla ett välmående, vackert hår behöver man också ta hand om det och det finns inget som gör de så enkelt som anpassade hårprodukter.

Läs mer

Ta hand om ditt hår med anpassade hårprodukter

Många använder sig dagligen av hårprodukter av olika former men kanske sällan tänker på om innehållet är anpassat efter deras hårtyp. Faktum är att rätt typ av produkt för just ditt hår kan göra enorm skillnad i både hårkvalité och styling resultat.

De flesta människor använder sig exempelvis av schampo och balsam men dessvärre är det få som faktiskt prioriterar att välja produkter som är gjorda för just deras hårtyp. Detta tycker vi är tråkigt eftersom fel typ av produkter faktiskt kan göra mer skada än nytta.

För dig som har torrt hår borde både rengöringsprodukter såsom schampo och hårbalsam men även olja och andra vårdande produkter verka för att återfukta håret på djupet.

Har man kanske färgat hår borde man välja produkter som är anpassade för just det. Produkter som är anpassade för färgat hår verkar ofta skyddande och hjälper till att bevara färgen på ett bättre sätt än andra produkter.

Ändra din stil med hjälp av bra hårprodukter

I vårt sortiment har vi, utöver produkter anpassade efter olika hårtyper, också en mängd olika stylingprodukter. Hos oss kan du hitta allt från spännande hårfärger, hårmasker och hårspray till snygga accessoarer och mycket mer.

Om det är just en förändring du är ute efter rekommenderar vi verkligen att du kikar in våra hårfärger. Hos oss hittar du allt från exotiska, starka färger till mer naturliga, jordnära färger. Allt för att du ska kunna hitta just din nya stil!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden