Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Hårprodukter

Hos Hudvårdsguiden finns det ett brett sortiment av hårprodukter oavsett vilken hårtyp, styling och vilket behov du har. Ett livfullt och välmående hår är nyckeln till ett gott självförtroende. Och för att håret ska må bra krävs det att man använder produkter som är anpassade efter sin hårtyp. Det finns många olika hårtyper och det kan ibland vara svårt att hitta rätt. Det spelar ingen roll om du har rakt, lockigt, tjockt, tunnt, slitet, torrt eller frissigt hår - Vi har något för dig.

Läs mer

Våra hårvårdsprodukter

Testa gärna vårt nya märke Brave.New.Hair som har fem olika spännande hårvårdsserier:

Keratin-serien passar dig som vill stärka och öka flexibiliteten i håret. Ger håret omedelbart mjukt och motståndskraftigt med keratinaminosyror, baobab och tamanu.

  • Reboot-serien är reparerande och fuktgivande för håret. Denna serie innehåller näringsrika ingredienser som hyaluronsyra, pathenol och BRAVE PLEX teknologi.
  • Volume-serien är perfekt för dig som eftersträvar omedelbar volym redan efter första användningen. Med hjälp av kastanjeextrakt, risprotein och vitaminkomplex blir håret mjukt och får mer volym.
  • Growth-serien stimulerar hårtillväxt och förhindrar håravfall med hjäp av stamceller från gröna druvor, rucola, grön valnöt och eteriska oljor.
  • Balance-serien är en djuprengörande detoxkur för känslig och fet hårbotten som med hjälp av aktivt bambukol absorberar talgöverskott.
  • Color-serien passar utmärkt till dig som färgar håret och vill bevara din hårfärg. Med hjälp av ingredienser som quinoa, fruktsyror och UV-filter får du ett hållbart resultat och glansigt hår.

Är du istället sugen på förändring rekommenderar vi våra iögonfallande och intensiva hårfärger från Stargazer. Välj mellan 32 spännande färger - alltifrån knallrött till julgransgrönt. För att färgen ska bli så intensiv och hållbar som möjligt rekommenderar vi att du bleker håret först med vår populära Mood blekning.

Om du inte känner att du har lust att färga håret i blått eller laxrosa, har vi 18 fina hårfärger från Mood. Testa gärna våra bästsäljande hårband i svart eller brunt.