Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Balsam

Ett balsam är ett måste att använda efter schamponering för att skydda, stärka och reparera håret. Ditt hår kommer dessutom bli enklare att borsta, kännas mjukare och få mer lyster. Här hittar du ett brett sortiment av balsam för alla olika hårtyper. Ta hand om ditt hår med ett lyxigt balsam från vårt sortiment!

Läs mer

Balsam är en viktig del i hårrengöringsrutinen

Förmodligen använder du redan ett balsam efter din schamponering. Men vet du vilken viktig uppgift balsamet egentligen fyller? Jo, när du applicerar schampo i håret så öppnar det upp hårets yttersta skikt. Detta för att få bort fett och smuts. Balsamet fyller sedan sin viktiga funktion genom att återsluta det yttersta skiktet och gör ytan slät och glansig igen. Dessutom bidrar balsam med fukt och gör håret extra glansigt under en längre tid.

Vilket balsam ska jag välja?

Det finns många olika typer av hårbalsam som alla har olika egenskaper. Vilket balsam just du ska välja beror på vad ditt hår är i behov av. Kanske håret känns torrt? Då behöver du tillföra fukt. Om du tvättar håret ofta är det extra viktigt att tillföra fukt, eftersom när du schamponerar håret tvättar du bort oljor som finns naturligt i hårbotten. Ett fuktgivande balsam i vårt sortiment är MOSSA Vitamine Moisture Conditioner som ger fukt och reparerar för ett återfuktat, mjukt och lätthanterligt hår.

Det är inte ovanligt att lida av en torr hårbotten. Det är det många som gör, men som inte gör speciellt mycket åt saken. Men det finns riktigt bra produkter för att boosta en riktigt torr hårbotten. Testa exempelvis vårt Medevi Hårbalsam Silke, idealiskt tillsammans med schampot i samma serie: Medevi Schampo Volym.

Hoppas du väljer att investera i ett balsam som ger ditt hår den omtanke som det förtjänar. Ett bra schampo och balsam gör verkligen skillnad!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden