Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Håraccessoarer

Ibland vaknar man upp och har en riktigt bra hårdag, ibland känns det snarare tvärt om. Oavsett vilken hårdag du nu än vaknar upp till är det alltid en bra och rolig idé att ha några håraccessoarer hemma. Ibland räcker det med några härliga hårrullar för att få håret att kännas vackert men ibland kan det vara roligt att använda både hårspännen eller diadem. Nedan hittar du alla våra vackra accessoarer som både kan rädda en dålig hårdag eller förbättra en redan bra hårdag.

Läs mer

Med hårrullar blir stylingen enkel

Det finns mängder med sätt att styla håret, många tror man behöver värme för att få till en bra look men faktum är att det inte alls är nödvändigt. Ett tips är att använda hårrullar.

En hårrulle använder du i semi-blött hår och sedan rullar du upp håret med hjälp av hårrullarna. Låt håret torka i hårrullarna och släpp sedan ut de vackra lockarna, vips så har du vacker volym. Vill du så kan du även använda lite hårspray eller volymmousse för att få lockarna och volymen att håll längre.

Våra hårrullar, JJDK i 8 pack, kommer i flera olika storlekar så att du enkelt kan välja den storlek som passar just din frisyr och ditt hår.

Hårstyling behöver inte vara svårt

Med håraccessoarer blir stylingen enkel. Man behöver ingen värme eller en väldig massa produkter för att håret ska bli vackert med volym och glans. Vi alla vet ju dessutom att man helst inte ska använda så mycket värme överhuvudtaget, värme skadar nämligen håret, speciellt om man inte använder värmeskydd. Ofta räcker det med några bra håraccessoarer; en bra borste, hårrullar, tofsar, hårspännen och så vidare.

Hitta dina håraccessoarer online hos oss på Hudvårdsguiden!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden