Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Hårborstar

Det finns självklart en hårborste för varje behov. Genom att välja rätt hårborste så kan du exempelvis borsta ut tovor, styla din frisyr eller kamma ned småhår. Vi har också så klart borstar både med eller utan skaft. Kanske vill du ha en borste hemma i badrumsskåpet med skaft, och en borste utan skaft som du kan ha med dig i handväskan under dagen? Se våra hårborstar nedan!

Läs mer

Vilken hårborste bör jag använda?

En superbra hårborste att ha med dig i handväskan under dagen är vår IDC DESIGN Metallic Hair Brush. Den är liten, och ligger skönt i handen. Själva borsten är väldigt mjuk, vilket gör den skonsam för håret. Den finns i tre olika fina färger; cerise, turkos och brons.

Är du istället ute efter en borste som du kan ha hemma i badrumsskåpet? En borste som inte behöver vara lika liten som den som du ska ha med dig i handväskan under dagen. Då kan vi rekommendera vår Hårborste oval dyna mattsvart/silver 24,5 cm eller Hårborste oval tunnel mattsvart/silver 24,5 cm. Borsten har ett skaft, vilket brukar göra det enklare att borsta håret noggrant.

Hur tar jag hand om min hårborste?

Jo, för att hårborsten ska hålla sig fräsch så behöver du ta hand om den. Det är lätt att glömma bort. Efter varje användning så bör du ta bort håret som fastnat på borsten. Släng håret i soporna där det ska vara, inte i toaletten. Tvätta din hårborste en gång i månaden. Det gör du genom att låta borsten ligga i ljummet vatten tillsammans med en tvål eller en droppe diskmedel. Det kommer lösa upp fett och smuts som finns i borsten.

Införskaffa dig en, eller flera borstar för ditt hår. Och glöm inte bort att rengöra dina borstar - ditt hår kommer att tacka dig!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden