Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Hårborttagning

Här hittar du våra produkter som har med hårborttagning att göra. Testa gärna våra populära vaxremsor från SKIN ACADEMY som smidigt och nästan helt smärtfritt avlägsnar oönskade hårstrån på ben, bikinilinje och under armarna.

För att din vaxupplevelse ska bli så bra som möjligt är det viktigt att se till att huden är ren och torr. Det är dessutom viktigt att den är fri från både oljor och krämer. Hårstråna måste också vara omkring 2-5 mm långt för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vi rekommenderar även SKIN ACADEMY Eyebrow Shapers som gör det lätt att fixa ögonbrynen snabbt och enkelt. De tar både bort grova hår och mindre småhår och resultatet blir därför en väldefinierad ögonbrynslinje.

Läs mer

Bra hårborttagning

Återigen är det mycket viktigt att huden är ren och torr innan applicering av vaxremsan. Därefter ska du borsta ögonbrynen på plats. Öppna sedan remsan genom att ta bort plasten. Applicera remsan på önskat område och få bort eventuella bubblor genom att släta ut dem. Sedan är det bara att dra remsan mot hårets riktning!

SKIN ACADEMY har gjort genomslag i både Storbritannien och Europa med sina högkvalitativa hudvårdsprodukter till låga priser.

Skapat av ledande designers med global kunskap inom skönhetsindustrin producerar SKIN ACADEMY produkter med högsta standard. Förpackningarna är väldesignade, men samtidigt erbjuds produkterna till attraktiva priser.