Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Hårfärger

Att färga håret är både roligt och ett lätt sätt att förändra sin stil på. Oftast känner man själv av när man behöver en ny färg på håret, kanske har du haft samma under en lång tid och verkligen känner för en förändring? Då är hårfärg rätt väg att gå. Väljer du att gå över till en helt ny färg, blond till brunett, eller varför inte en ännu mer utmärkande färg så som rosa eller blå? Då förändras verkligen din stil och kanske till och med din identitet! Att färga håret ska vara roligt och stärka ditt självförtroende, vi vill att du ska känna dig vacker. Därför har vi samlat en mängd olika hårfärger i vårt sortiment, allt för att du ska hitta just din nya eller gamla favorit! Se hela vårt sortiment nedan!

Läs mer

Vilken hårfärg passar mig?

Det kan vara svårt att välja färg. När det kommer till färg rekommenderar vi att endast gå på tycke eller smak, där finns det inga gränser. Men såklart finns de vissa tips o tricks man kan följa. Angående frågan om vilken färg du borde välja, antingen kall eller varm, så finns det vissa knep för att snabbt få svar på frågan. Vilken hudton har du? Har du en kall hudton borde din nyans också gå åt det kallare hållet, men har du en varm hudton borde din hårfärg gå åt det varmare hållet. Är du osäker på vilken hudton du har? Det kan du till exempel se genom att kika på din handled. Om du upplever att dina blodkärl går åt de blå hållet har du helt säkert en kall hudton medan om du istället upplever att dina blodkärl går åt de gröna hållet har du förmodligen en varm hudton. Små tricks som kan hjälpa dig i djungeln av färger! 

Permanent hårfärg & blekning av ditt hår

Genom att färga håret kan du enkelt och snabbt förändra eller uppdatera din frisyr och look. En permanent färg håller länge, egentligen ända tills ditt hår växer ut och skapar en utväxt i hårbotten. Färgen förändras över tiden. Vill du använda blekningsmedel för ditt hår i en kall, blond ton är det viktigt att bevara färgen med shampoo-toningar och hårinpackningar, gärna i en blå nyans. Gör du inte det så kan den kalla blonda tonen över tid gå över till att bli mer varm och gul i tonen. Vår Mood Palette Intensive Cream Colour nr 100 Blondering Ultrablond bleker håret skonsamt och är i en kall ton som håller länge den har en vårdande anti-yellow efterbehandling som hjälper till att bevara den kalla tonen och bleker ditt hår i upp till 6 nyanser. Ett perfekt val för dig som vill ha ett långvarigt blont resultat. Du kan även göra snygga slingor i håret med Mood Palette Intensive Cream Colour nr 106 Slingor Slingblond X-tra.

Semi-permanenta hårfärger

En semi-permanent hårfärg är ett kul sätt att testa olika hårfärger utan att de tar allt för mycket skada på håret! Det finns massvis med olika färger att testa på idag, allt från blond till mer spännande färger såsom blå eller rosa som blivit väldigt populärt idag! En semi-permanent färg tvättas ur ditt hår lite mer varje gång du tvättar håret. Ett bra tips är att innan du permanent-färgar ditt hår, prova på en semi-permanent färg för att se om du verkligen gillar färgen. Vi har massa spännande semi-permanenta hårfärger i vårt sortiment. Exempelvis vår StarGazer Hair Colour Rinse Semi Permanent Violet som ger dig en mörklila ton som ger ett naturligt och snyggt resultat. Våga prova en ny hårfärg, det är ett kul och enkelt sätt att förändra hela ditt utseende på!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden