Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Hårinpackning & Hårmask

Ibland kan håret kännas trist och livlöst. Då är det dags för en ordentlig hårinpackning. Även om du redan har friskt hår hjälper en hårmask till att hålla håret fortsatt friskt. Här på Hudvårdsguiden finner du hårinpackningar för olika hårtyper och olika behov. Välj ut en som matchar just dig och ditt behov. Sortimentet av hårinpackningar och hårmasker hittar du här nedanför!

Läs mer

Så hittar du rätt hårinpackning

Alla människor med hår har nytta av en inpackning då och då. Även om du inte tycker att ditt hår är slitet och ser friskt ut så utsätts det ändå för säsongsvariationer, dagligt slitage och föroreningar. Fukt är något som alla hårtyper behöver. En hårmask som bland annat ger ökad glans, mjukhet och bevarar den värdefulla fukten i håret är vår BRAVE. NEW. HAIR. Keratin Mask Concentrate. 

Färgar du ditt hår kan du dra nytta av en hårmask för färgat hår. Testa exempelvis vår BRAVE. NEW. HAIR. Color Mask Concentrate som är en hårinpackning som bevarar färgen och ger med glans med hjälp av quinoa, UV-filter, fruktsyror och valnötsextrakt. Den ökar även upptaget av pigment i håret efter en färgbehandling.

När ska hårmasken appliceras?

Hårmasken ska i de flesta fall appliceras mellan schampo och balsam. Balsamet ska vara den sista delen i rutinen. Detta eftersom när du schamponerat håret öppnar hårstråets yttersta skikt upp sig vilket gör att inpackningen får utrymme att verka bättre. Därefter stänger balsamet igen hårstrået och effekterna från hårmasken bevaras väl.

För allra bästa resultat kan du handdukstorka håret innan du applicerar hårinpackningen, på så sätt kan den fördela sig jämnt över hela ditt hår. Du kan dessutom applicera hårmasken och låta sitta på i någon timme innan du tvättar ur den, då får den verkligen tid på sig att arbeta och ge sin fulla effekt till ditt hår.

Hur ofta du ska använda inpackning till håret är individuellt men generellt ska den användas maximalt 2-3 gånger i veckan. 1-2 gånger i veckan brukar vara lagom.

 Ta hand om ditt hår och håll det friskt med någon av hårmaskerna i vårt sortiment. Lycka till med inpackningen och happy shopping!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden