Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Hårvård

Älskar du hårvård lika mycket som vi? Vi har hårvårdsprodukter för alla hårtyper. Behöver du exempelvis schampo, balsam, hårolja eller hårinpackning? Det finner du här. Gör ditt hår naturligt lockigt med självhäftande hårrullar i olika storlekar. Vi har märken så som REVUELE, LAVERA och BRAVE.NEW.HAIR. Kika in våra produkter för hårvård nedan!

Läs mer

Vilka hårvårdsprodukter behöver jag?

Så klart - schampo och balsam. Du vill förmodligen ha ett rent och fräscht hår, som doftar gott. BRAVE.NEW.HAIR har en superbra serie som innehåller bland annat BRAVE. NEW. HAIR. Keratin Shampoo 250ml samt BRAVE. NEW. HAIR. Keratin Conditioner 250ml. Produkterna är sulfatfria som omedelbart gör ditt hår mjukt och motståndskraftigt med bland annat keratinaminosyror. I samma serie finns även en hårinpackning eller hårmask som man också kan kalla det. För att ta hand om sitt hår lite extra och hålla det fräscht och välmående, är det superbra att i samband med tvätt använda en hårinpackning. Inpackningar tillför fukt och näring till håret, och hjälper på så sätt håret att hålla sig friskt. Kika in BRAVE. NEW. HAIR. Keratin Mask Concentrate 250ml!

Brukar du använda hårolja? Det är en viktig produkt. Det ger ditt hår minskad frissighet, kortare torktid, den gör det enklare att borsta och en framförallt en ökad glans till ditt hår. Du kan applicera ett par droppar av din hårolja i fuktigt hår före styling. Men du kan också applicera oljan i topparna när håret är torrt, för att ge håret glans och mjukhet. En olja vi kan rekommendera, som inte bara går att använda till håret utan även till ansiktet, är vår HAUT-SÉGALA Organic Prickly Pear oil 50 ml. Den innehåller massvis med antioxidanter, goda fettsyror, steroler samt E-vitamin.

Hur ofta bör jag tvätta håret?

Många riskerar att tvätta sitt hår för ofta. Det ultimata är att tvätta håret 1-3 gånger i veckan. De flesta frisörer menar att ungefär två gånger i veckan är en bra regel att hålla sig till. Men - vilken typ av hår du har spelar roll. Om du har väldigt tunna och fina hårstrån så är det mer sannolikt att håret ser smutsigt ut snabbare, jämfört med om du har lite tjockare hårstrån. Om du känner att du behöver tvätta håret oftare än två gånger i veckan så kan du absolut göra det. Men använd då ett milt schampo och balsam som återfuktar håret ordentligt.

Ta hand om ditt hår - kika in alla våra hårvårdsprodukter ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden