Hudvårdsprodukter

Här hittar du alla produkter som vi erbjuder i vårt sortiment. I dagsläget har vi över 1 000 spännande skönhetsprodukter och vi får ständigt in nya varumärken.

Hos oss hittar du hudvård, hårvård, kroppsvård, smink, makeup-tillbehör, läppvård, väldoftande parfymer, sminkväskor och solprodukter till bästa pris.

Välj mellan trendiga K-beautyprodukter eller populära och väletablerade märken.

För dig som är nyfiken på K-beauty rekommenderar vi följande märken: BioRepublic skincare, Leaders cosmetics, Tony Moly, Qyo Qyo, Mitomo och Dermal.


Varför inte testa på vår populära sheetmask med från IROHA och SKIN ACADEMY med tex kollagen i.

Kollagen är ett viktigt fiberprotein i vår hud som hjälper till att hålla huden fast, elastisk och återfuktad. När vi åldras förlorar huden kollagen och det är det som gör att man ser ålderstecken som rynkor, fina linjer samt en torr och slapp hy. Men oroa dig inte, man kan faktiskt tillföra kollagen både utifrån och inifrån genom att ge cellerna det de behöver för att producera nytt.

Förutom att vi erbjuder många sheet masker med kollagen, så har vi också krämer från bl. a märkena CLOCHEE Simply Organic och SPASCRIPTION. Missa inte att testa en av våra bästsäljare IDC INSTITUTE Gold Collagen Eye Mask.

Behöver din hud tex massor av fukt så har vi en massa andra härliga produkter med effektiva ingredienser i vårt sortiment.

En ingrediens som har varit på tapeten de senaste åren är hyaluronsyra. Passar utmärkt för alla hudtyper, då hyaluronet binder vatten och gör att huden får en god fuktbalans. Dessutom bidrar den till att producera kollagen och bibehålla elasticiteten i huden. Testa våra populära hyaluronprodukter: REVUELE Hydralift Hyaluron Day Fluid Cream, REVUELE Hydralift Hyaluron Gel Filler Eye Contour, REVUELE Intensive Serum Concentrate With Hyaluronic Acid och MITOMO Hyaluronic + Lithospermum Essence Mask.

Vi erbjuder också produkter från en rad olika sminkmärken: Aden cosmetics, Kokie Cosmetics, Stargazer, IDC, Revuele och LdB.

Passa även på att testa våra goda parfymer från Lovali, Arome London och AQC Fragrances.