• Hudvårdsprodukter, makeup & accessoarer
Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr i Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Ansiktskräm

Fuktighetskräm är avgörande för en bra hudvårdsrutin. Den hjälper till att försegla alla andra produkter du lägger på din hud och håller den återfuktad. Här kan du hitta allt från lättare till rika krämer för få hälsosam, lystrig hud. Ekologiska och veganska ansiktskrämer innehåller massor av naturliga och spännande ingredienser som gör nytta för din hud. Egenskaper som är aktiva mot befintlig rynkbildning och mot nya linjer.  De allra flesta krämer har någon form av anti-age ingredienser.

Läs mer

Ansiktskrämer för alla hudtyper

Regelbunden tillförsel av fukt är grundstenen till en ung vital hud och håller de fina linjerna på avstånd.  Det som är så bra med de koreanska ansiktskrämerna är att du kan använda dem både på dag och kväll. Om du har en blandhy och lite mera oljig hud så passar en gel-kräm, medan har du en mer torr hud behöver ha en något tjockare substans.

Välj en kräm anpassad för dina behov och glöm inte att fördela på både ansiktet, hals och dekolletaget. Under vintertid kan våra hud kännas extra torr och ännu rikare kräm.

“Fuktighetshalten i huden är viktig för att garantera elasticiteten och för att bibehålla hudens struktur”  

Dermatologiskt testade ansiktskrämer

Många av ansiktskrämerna är speciellt framtagna av dermatologer för irriterad, aknebenägen, kombinerad, fet och/eller känslig hud. 

En dagkräm som ansiktskräm

Har många olika funktioner beroende vilken typ av hudtyp du är och vilken effekt du vill uppnå. Främsta uppgifterna för en ansiktskräm är att verka återfuktande, tillföra näring och skydda din hud mot yttre påfrestningar. Applicera varje morgon på din din hud efter du rengjort och lagt serum på. Under årstiderna med mer sol, varför inte välja en ansiktskräm med inbyggd solkräm.

I många av förpackningarna följer det med en liten spatel. Använd den istället för fingrarna när du tar kräm ur burken så tillför du inte några bakterier. Då kommer din  ansiktskräm hålla sig fräsch mycket längre. 

Vi har kända märken som: REVUELEIDC InstituteMedevi med flera.

Välj mellan ansiktskrämer med egenskaper som:

  • Baobab extrakt som skyddar aktivt huden mot uttorkning
  • Antiage
  • Botaniskt stamcellsextrakt, hjälper till att motverka kvisslor och jämnar samtidigt ut hudtonen
  • Snigelsekret: återställer hudens barriär och textur
  • Uppljusande egenskaper
  • Tangerinskal för att förebygga olika typer av hudåkommor
  • Hypoallergen gelkräm
  • Kollagen och Adenosin som minskar och motverkar rynkor
  • Ceramid är en fuktbevarande ingrediens som står för över 50% av hudens tre huvud komponents.

Hyaluronsyra

Är idag syntetisk och är kostsamt att framställa och en dyr ingrediens. Den har en unik förmåga att binda fukt och tillsätts ofta därför i hudkrämer. 1 procent kan binda 99 % vatten! Vi har Hyaluronsyra naturligt i våra kroppar med UV-ljus, oxiderande ämnen åldras vår hud och blir slapp och rynkig. Hyaluronsyran hjälper vi huden att fyllig igen  och att binda ny fukt.

Collagen

Kliniska studier på en viss typ av marint kollagen som har en aminosyra sammansättning identisk med huden visar att regelbundet intag bidrar till:

• förebygger rynkbildning och minskar mikrorynkor

• förbättrar hudstrukturen, hudens egen nedbrytning av kollagen

• förbättrar hudens täthet, vilket ger en fastare och mindre slapp hud.

• förbättrar fuktbalans

Välj ansiktskräm efter din hudtyp:

Använd vår filtreringsfunktion för finna anpassad för din hudtyp.

Torr och känslig hy:

Kan vara en hud som kliar och gör ont eller vara röd och irriterad. Välj bland krämer som verkar mer lugnande för en hud som behöver extra stöd.

Fet hy/acne:

Koreansk hudvård är väldigt bra för dig med kombinerad acne benägen hud. Den hjälper huden att komma i balans, lugna inflammationen.

Normal hy:

Du kan välja på dom flesta hudvård, en sådan är helt problemfri, känns mjuk och varken är torr eller fet. Porerna upplevs ofta små och huden håller sig i balans året om.

Mogen hy:

Aktiv hudvård är bra för dig med mogen hy, gärna med Anti-age egenskaper och aktiva ingredienser. En mogen hy har ofta fina linjer och rynkor och uppvisar även ofta tecken på solskador i form av pigmentfläckar. Den är ibland även förslappad och eller rynkig.