• Hudvårdsprodukter, makeup & accessoarer
Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr i Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Dagkräm

Ett grundläggande och viktigt steg i hudvårdsrutinen är dagkräm. Dagkrämen förekommer i många olika varianter och texturer. Den ser till att din hud får tillräckligt med fukt och näring. Dessutom ser den till att din hud skyddas mot yttre faktorer. Hudvårdsguiden erbjuder ett flertal populära dagkrämer för olika hudtyper.

Läs mer

Så här väljer du rätt hudkräm:

Har du känslig, torr, oljig eller kombinerad hy? Det är viktigt att du utgår ifrån din hudtyp, eventuella hudproblem och din huds behov.

Specialkräm

Specialkrämer är speciellt framtagna för dig som ofta får finnar eller lider av acne. Ett effektivt sätt att råda bot mot de röda utslagen som acne och finnar är att punktbehandla dem, det vill säga att man bara applicerar produkten där du har acne eller finnar.

Testa någon av våra specialkrämer för en omedelbar effekt

  • Vår bästsäljare LAVERA SOS Blemish Control punktbehandlar din orena hy och acne med effektiva ingredienser som organisk mint, zink och salicylsyra. Denna produkt minimerar uppkomsten av finnar och rödhet, lugnar omedelbart huden och är dessutom anti-bakteriell, vilket skyddar hyn från hudinflammationer. Det är en genomskinlig gel som man även kan använda på dagen och som är lätt att applicera på problemområden.
  • En annan produkt som passar utmärkt för dig med acneproblematik eller som ofta får finnar är REVUELE No Problem SOS Spot Treatment Gel With Salicylic Acid. Den hjälper dig mot mörka fläckar, finnar och hudinflammationer. Denna kräm har en antiseptisk, lindrande och läkande effekt direkt på det inflammerade området. Produkten innehåller salicylsyra - en syra som penetrerar huden och arbetar effektivt med att förlösa döda hudceller som täpper igen dina porer. Det bästa av allt är att denna superingrediens även förebygger uppkomsten av nya finnar. Denna produkt är bäst lämpad till dig med fet eller acnebenägen hy, men fungerar även på dig med kombinerad hy.
  • Något som man inte får glömma bort är att dessa produkter endast används som punktbehandling. Det är därför viktigt att du också använder en vanlig dagkräm för att återfukta din hy. Då rekommenderar vi Neutrogena Clear & Soothe Moisturiser som innehåller gurkmeja för att lugna och återfukta stressad hy.