Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Dagkräm

Ett viktigt steg i hudvårdsrutinen är dagkräm. Det vill säga en ansiktskräm som är anpassad för att användas på dagen och skydda din hud mot de yttre faktorerna som din hud utsätts för under dagen såsom väder, sol och miljö. Hudvårdsguiden erbjuder dagkrämer för olika hudtyper från varumärken som tex SOME BY MI, Beauty of Joseon, PURITO och WHAMISA.

Läs mer

Beauty of Joseon Dynasty Cream

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Så väljer du rätt dagkräm

När du ska välja hudkräm är det viktigt att du utgår från din hudtyp, eventuella hudproblem men också behoven din hud har just nu. En dagkräm kan ha flera olika funktioner och ger olika effekter. Det många önskar i en dagkräm är att tillföra fukt och näring till huden samt skydda ansiktet mot solens skadliga strålar.

Det kan vara så att din hy har olika behov utefter vilken årstid det är. Under vinterhalvåret kanske din hy är torrare och behöver en fet kräm medan på sommaren kan du med fördel använda en tunnare ansiktskräm med hög solskyddsfaktor.

För allra bästa effekt bör du komplettera dagkrämen med en nattkräm som används under natten.

Har du redan ett favorit-hudvårdsvarumärke kan du ovanför produkterna använda filtreringen för att enbart se dagkrämer från det specifika varumärket.

Testa en specialkräm som motverkar acne & oren hud

Specialkrämer är speciellt framtagna för dig med oren hud, du kanske ofta får finnar eller lider av acne. Ett effektivt tillvägagångssätt för att motverka acne och finnar är genom punktbehandling, vilket innebär att man applicerar en specialkräm precis där du har acne eller finnar.

Testa exempelvis en av våra bästsäljare Lavera SOS Blemish Control som är en punktbehandling för just oren hud. Den har en omedelbar effekt och minskar orenheterna effektivt medan den samtidigt hämmar uppkomsten av nya orenheter.

Tänk på att punktbehandlingar, som du kan ana av namnet, enbart ska användas på punkter där du har problem och inte i hela ansiktet. Använd tillsammans med en dagkräm för att återfukta din hy.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden