• Hudvårdsprodukter, makeup & accessoarer
Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr i Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Nattkräm

Nattkrämen är ett steg i hudvårdsrutinen som ofta glöms bort. Men faktum är att huden behöver den där extra lilla fuktkicken på kvällen för att man ska kunna vakna upp med ett strålande vackert ansikte. En nattkräm hjälper även huden att vila, repareras och återhämta sig - precis på samma sätt som kroppen kräver sin sömn.

Läs mer

Nattkrämen - det sista och viktigaste steget under kvällens hudvårdsrutin

  • Applicera din nattkräm efter rengöring, toner och serum. Det som särskiljer nattkrämen ifrån dagkrämen är att den ofta har en tjockare och rikare konsistens. Detta beror på att krämen ska kunna gotta sig och tränga sig in i huden med sina näringsrika ingredienser under natten.
  • Precis som när man väljer dagkräm, är det viktigt att ha sin hudtyp och hudens behov i åtanke. En bra vägledning är att använda nattkräm som tillhör samma hudvårdsserie som din dagkräm och/eller rengöring. När man använder produkter från samma serie kompletterar de ofta varandra och ger den maximala effekten utav dina produkter när de kombineras. Testa gärna ett av våra bästsäljande hudvårdsset: Set REVUELE Hydra Therapy (återfuktande), LAVERA Basis Sensitiv hudvårdsset (känslig hy), Set REVUELE Retinol Forte (innehåller retinol för anti-aging effekt och strålande hy), LAVERA Anti-Ageing hudvårdsset (anti-aging) eller REVUELE Vitanorm C+Energy (vitaminrik för känslig hy).
  • För extra lyster rekommenderar vi REVUELE Vitanorm C+Energy Night anti-oxidant face cream som är rik på vitamin C och antioxidanter eller Medevi Vitamincreme airless, som kan användas både som dag- och -nattkräm.
  • Vår storsäljare CLOCHEE Rejuvenating-Regenerating Night Cream stärker hudens naturliga läkeprocess och förbättrar hudens densitet. Passar dig med torr och mogen hud.
  • För lite extra vardagslyx rekommenderar vi en over night-mask, som är, precis som namnet antyder, en ansiktsmask du använder över natten. Detta är det mest effektiva du kan använda för att få en återfuktad och fräsch hy utan att behöva anstränga dig särskilt mycket. Vi rekommenderar MOSSA Vitamin Cocktail Multi-Use Mask & Night Cream som är en härlig vitamin-cocktail innehållandes olika näringsrika bär och hyaluronsyra. Sedan sköljer du av den på morgonen och återgår till din vanliga hudvårdsrutin. Nattmasken går att använda hur ofta man vill.