Ansiktsmask

K-Beauty - Ansiktsmask

Uppnå effektiva resultat med en K-beauty ansiktsmask som innehåller en hög koncentration av aktiva substanser.  Det är steg 7 i den koreanska hudvårdsrutinen och ett billigt och tar endast 10-20 minuter.  Rengör och lämnar huden mjuk samtidigt som den återfuktar, ökar cirkulationen och tar bort smuts och döda hudceller.

En ansiktsmask är oslagbar om du vill ha synliga resultat direkt – oavsett om du vill

tajta till huden, dra ihop porer, återfukta. Välj en ansiktsmask som är anpassad efter din hudtyp och dina behov. Med endast en ansiktsmask i veckan du lösa alla dina hudproblem. Använd därför med fördel ansiktsmasker som ett komplement till din dagliga hudvårdsrutin. 

Köp din ansiktsmask online

Vi har stort utbud av traditionella ansiktsmasker som du själv applicerar i ansiktet och som sedan sköljs bort med vatten efter verkningstiden. Till natten har vi sovmasker med tex snigelsekret som effektivt vårdar din hud när du sover. För att lyxa till det använd gärna en appliceringspensel. Förhöj din skönhetsrutin med förstklassig Korean
Beauty ansiktsmask från de största märkena som: Skinhouse, Shangpree, MISSHA, SHILLS  till bra priser. Med egenskaper som: djuprengörande, lugnande, anti-age, återfuktande för olika hudtyper och behov. 

MISSHA Oil Soak Mask Moisturizing
Tillfälligt slut. Bevaka
MISSHA Oil Soak Mask Glow
Tillfälligt slut. Bevaka

Så här använder du en ansiktsmask:

Välj mask efter din hudtyp och behov, det brukar räcka att använda en ansiktsmask i veckan men återfuktade masker kan du använda 1-2 gånger dock. Masker av molding mask, blandar du själv ihop i hemmet. Läs alltid instruktionen på produkten innan du börja använda, överskrid inte verkningstid.

Eftersom det är vanligast att man har blandhy med till exempel både torra och feta partier kan man behöva applicera olika produkter på olika ställen i ansiktet. Har du hört om uttrycket multimaska? Det när du använder flera ansiktsmasker vid samma tillfälle, tex en lermask på områden med fet hy som på näsan och hakan, men en gelmask / krämmask på torra kinder.

Olika varianter ansiktsmasker:

Peel Off-masker: 

En mask är som stelnar och blir som en hinna efter appliceringen och som man sedan drar bort och får med sig smuts och döda hudceller.

Lermasker: 

Brukar ofta användas på fet och oren hy, just på grund av lerans förmåga att dra orenheter ur huden. Lermasker är en sådan mask som stelnar på huden. Du kan med fördel följa upp med en fuktmask efteråt. Används endast 1 gång veckan eftersom leran absorberar fukt från huden och orenheter.

Krämmasker: 

Återfuktar huden, något alla hudtyper behöver. Det finns utvalda som är extra bra för torr hy.

Gelmasker:

Intensivt återfuktande, kan användas på alla hudtyper. Är skön på och är skön och lugnande för huden.

Nattmask:

En mask som verkar under natten absorberas snabbare av huden och lägger sig som en tättslutande hinna på huden. Perfekt när du inte har tiden att lägga mask på dagen. Masken är tunnare och går djupare ner i hudlagren. Den har en liten mer gelliknande konsistens jämfört med de klassiska ansiktsmaskerna.

Black mask:

Avlägsnar svarta pormaskar och döda hudceller direkt samt rengör hudcellerna på djupet.

Molding mask: 

En näringsmask med sitt eget oljesystem, kommer oftast med ett kit som du blandar själv.

Snigelmasker:

Innehåller snigelsekret som har en cocktail av ämnen som fuktbombar, reparerar och skyddar huden. Snigelsekret hjälper huden på naturlig väg att läka, stärka hudens barriär samtidigt som det motverkar pigmentering.

Pore Clarifying Charcoal:

En mask med en renande formula med  kol som djuprengör och löser upp tilltäpptheter ger en omedelbart klarare hud

Ansiktsmask acne:

Djuprengörande och antiseptisk motverkar akne, stora porer och blank hy.

Vill du hellre använda ansiktsmask i sheet masks variant har vi givetvis ett stort utbud på det i webshopen.  

Alla produkter hos Hudvårdsguiden.se är dermatologiskt testade (testade på människor av hudläkare och ej på djur.) och godkända inom EU och fritt från parabener.