Ansiktsmask

K-Beauty ansiktsmasker

Ansiktsmasker har länge varit populärt i den koreanska hudvårdskulturen. Här har vi samlat ett brett utbud av K-beauty ansiktsmasker i olika utföranden för alla hudtyper. Spana in vårt breda sortiment av sheet masker och hitta just din koreanska skönhetsfavorit.

Vad är en sheet mask?
Du har säkerligen sett den svepande trenden av så kallade ”sheet masks” på Instagram eller på nätet. Kändisar och skönhetsjunkies som applicerar tunna arkmasker över ansiktet och bjuder på roliga bilder. Till skillnad från vanliga klassiska kräm- eller lerbaserade ansiktsmasker så består sheet masker av antigen ett tunt arkpapper, gelfilm, cellulosa eller tyg som är indränkta med ett vårdande serum som innehåller många aktiva ingredienser. Den tunna masken hindrar ingredienserna från att avdunsta vilket ger huden chansen att suga åt sig all näring och fukt.

Varför är sheet masks så populära?

Det är inte svårt att förstå varför dessa K-Beauty arkmasker blivit så otroligt populära världen över. Sydkorea leder skönhetsbranschen med sina innovativa produkter och arkmasker har en central del i den koreanska hudvårdsrutinen. Sheet masks är ett snabbt sätt att ge liv och lyster åt trött hud. Den serumindränkta ansiktsmasken är färdig att applicera på huden och är lätt att använda. För att använda din sheet mask vecklar du ut den, applicerar den över ansiktet och låter den sitta kvar under hela verkningstiden. Efter du tagit av dig masken kan du massera in det sista av serumet i huden.

Sköna sheet masks till läppar, ögon och hud

Det finns olika masker som låter dig punktbehandla områden i ansiktet. Till det delikata ögonpartiet har vi ögonmasker som berikar huden med fukt, reducerar mörka ringar och svullnader. Ge dina läppar lite extra kärlek med en läppmask som återfuktar och gör dina läppar fylliga med hjälp av hyaluronsyra. Applicera en nattmask eller sovmask som det också kallas innan sängdags och vakna upp fulladdad och redo att ta dig an dagen.