• Hudvårdsprodukter, makeup & accessoarer
Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr i Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Ansiktsmasker för alla behov

Unna dig en ansiktsmask och ge din hy en extra fuktboost, tillför lyster eller minska orenheter. Hos Hudvårdgudien hittar du ansiktsmasker av hög kvalité till ett lågt pris.

Välj en ansiktsmask med de effekterna du behöver just för att få den ultimata behandlingen. En ansiktsmask är oslagbar om du vill ha synliga resultat direkt! Oavsett om du vill tajta till huden, dra ihop porer, återfukta huden. Med endast en ansiktsmask i veckan du lösa alla dina hudproblem. Använd därför med fördel ansiktsmasker som ett komplement till din dagliga hudvårdsrutin.

Använder du ansiktsmask regelbundet kommer det även långvarigt resultat. På sikt motverkar de ålderstecken, behåller ansiktets lyster och återfuktar din hud.

Läs mer

Så här använder du en ansiktsmask:

  • Välj mask efter din hudtyp och behov.
  • Använd en ansiktsmask i veckan,  återfraktade masker kan du använda 1-2 gånger.
  • För bästa resultat -Exfoliera gärna din hud först så att inga döda hudceller hindrar ingredienserna att tränga in i huden och nå sin fulla rätt. Du kommer märka stor skillnad hur effektivt resultatet blir.  

Multi-maska:

Har du hört om uttrycket Multi-maska? Det när du använder flera ansiktsmasker vid samma tillfälle, tex en lermask på områden med fet hy som på näsan och hakan, men en gelmask / crememask på torra kinder.

Olika varianter av ansiktsmasker:

Det finns olika varianter av ansiktsmasker och vi kommer lista dom nedan.

Peel Off-masker:

En mask är som stelnar och blir som en hinna efter appliceringen och som man sedan drar bort och får med sig smuts och döda hudceller. Den ger en bra exfoliering och kan med fördel användas innan en funktgivande mask. 

Lermasker: 

Är ofta en djuprengörande ansiktsmask. Brukar ofta användas på fet och oren hy, just på grund av lerans förmåga att dra orenheter ur huden. Lermasker är en sådan mask som stelnar på huden. Du kan med fördel följa upp med en fuktmask efteråt. Används endast 1 gång veckan eftersom leran absorberar fukt från huden och orenheter. Välj mellan, rosa, vit, röd, svart lera med flera. 

Krämmask:

Återfuktar huden, något alla hudtyper behöver. Det finns utvalda som är extra bra för torr hy. Vi spännande varianter som glitter masker, rosa ansiktsmasker, blå ansiktsmask osv.

Gelmasker:

Intensivt återfuktande, kan användas på alla hudtyper. Är skön på och är skön och lugnande för huden. Lugnande ansiktsmasker innehåller ofta Aloe vera. 

Nattmask:

En mask som verkar under natten absorberas snabbare av huden och lägger sig som en tättslutande hinna på huden. Perfekt när du inte har tiden att lägga mask på dagen. Masken är tunnare och går djupare ner i hudlagren. Den har en liten mer gelliknande konsistens jämfört med de klassiska ansiktsmaskerna.

Black mask:

Avlägsnar svarta pormaskar och döda hudceller direkt samt rengör hudcellerna på djupet. Väldigt populär för att den verkligen drar ut pormaskar i Black Peel off mask. 

Molding mask: 

En näringsmask med sitt eget oljesystem, kommer oftast med ett kit som du blandar själv. Läs alltid instruktionen på produkten innan du börja använda, överskrid inte verkningstid.

Snigelmasker:

Innehåller snigelsekret som har en cocktail av ämnen som fuktbombar, reparerar och skyddar huden. Snigelsekret hjälper huden på naturlig väg att läka, stärka hudens barriär samtidigt som det motverkar pigmentering.

Pore Clarifying Charcoal:

En mask med en renande formula med  kol som djuprengör och löser upp tilltäppta porer och ger en omedelbart klarare hud.

Ansiktsmask acne:

Djuprengörande och antiseptisk motverkar akne, stora porer och blank hy.

Sheet mask: 

Sheetmasks eller arkmasker på svenska, är engångsmask som är tillverkade i ett tunt ark papper, gelfilm, tunt bomullstyg eller cellulosa och dränkta i serum.

Veganska ansiktsmasker:

Vi har 100% veganska, miljösmarta, giftfria & garanterat djurvänliga ansiktsmasker, använd vårt filter för vilka masker som är vegan. En vegansk ansiktsmask är inte baserad på ingredienser av animaliskt ursprung.  Effektiva och skonsamma för ansiktet. 

Ekologisk och naturlig ansiktsmask:

Ekologiska och naturliga ansiktsmasker

K-Beauty ansiktsmasker

Uppnå effektiva resultat med en K-beauty ansiktsmask som innehåller en hög koncentration av aktiva substanser. Det är steg 7 i den koreanska hudvårdsrutinen.