Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Black Mask

Black mask är en svart mask som har sitt ursprung från K-Beauty.  Den är väldigt populär tack vare dess rengörande egenskaper, den är nämligen utformad för att effektivt ta bort svarta pormaskar och döda hudceller. Vad sägs om en glittrig black mask? Eller kanske en peel off mask? Vi har ett brett utbud av black masker i vårt sortiment, se dem nedan!

Läs mer

Vad är en Peel Off Black Mask?

En Black Peeling Black Mask applicerar du på huden, låter torka in och drar sedan av. Den tar effektivt med sig pormaskar ut ur huden. Det är supereffektivt! Maskerna drar alltså ut orenheter och annat trist från huden och lämnar en finare, jämnare, slätare och helt klart renare yta. De tillför såklart också en hel del härligheter för huden, just vad beror lite på vilken sort man väljer.

Vilken mask bör jag välja?

Vill du ha en riktigt fin ansiktsmask, som är lite extra festlig så kan vi rekommendera vår REVUELE Regenerating Peel Off Glitter Mask Black. Förutom att masken är riktigt fin på ansiktet, med glitter, så innehåller den också aktivt kol som främjar intensiv återhämtning av försvagade celler och stimulerar ökad aktivitet av de metaboliska processerna. Masken säkerställer att brister blir jämnare, huden förstärks och blir slät.

Är du ute efter en mer traditionell black mask så kan vi rekommendera SPASCRIPTIONS Peel-Off Black Mask 150 ml som är en gelbaserad mask som når djupt i porerna för att lösa upp och lossa uppbyggnaden av föroreningar. Även fast masken är gelbaserad så är det ändå en peel-off mask, det vill säga en mask som du drar av efter användning.

Steg för steg hur du applicerar en Peel Off Black Mask

Så här uppnår du bästa resultat med en Black Mask Peel Off - för att huden ska bli ren. Följ våra enkla steg-för-steg nedan!

  • Börja med att tvätta händerna, all hudvård bör ske med rena händer så att du inte överför onödiga bakterier till ditt ansikte. Sätt gärna upp ditt hår i en tofs då lätt annars fastnar hår i ansiktsmasken.
  • Rengör din hud från smuts. Se till att ha exfolierad hud, en hud utan döda hudceller gör det lättare för din mask att tränga igenom djupt och tar då bort mer smuts.
  • Öppna upp dina porer, detta för få extra bra resultat av din mask. Är dina porer öppna så kommer din Black Mask att tränga ner djupare och rengöra och ta bort ännu mer pormaskar. Det finns flera olika alternativ för att öppna dina porer hemma. 1) Du kan ta en varm dusch. Om du gör det kan du rengöra ansiktet när du väl är där. 2) Du låta varmt vatten rinna över huden 3) Du kan blöta en handduk, vrida ut den och värma den i mikrovågsugnen i 1 minut. Lägg ner dig och försiktigt (se till att det inte är för varmt) lägg sedan handduken över ansiktet i några minuter. Torka ansiktet helt innan du går vidare och applicerar din Black Mask.
  • Applicera Black mask aningen med dina fingrar eller med en speciell maskborste. Se till att undvika hårfäste, ögonbrynen, ögon, läppar och alla områden som är extra känsliga. Applicera masken i ett jämnt och ganska tjockt lager. Försök att göra det lite tjockare i kanterna för lättare kunna dra av den sedan. Låt det torka cirka 15 - 20 minuter.
  • Dra bort masken: Se till att kontrollera att den är riktigt torr, det ska vara blank och kännas som latex när du vidrör den med fingrarna. Börja peela av masken längst ner i ansiktet. Skala försiktigt upp ett område och fortsätt runt ytterkanten, avsluta med näsan.
  • Ditt ansikte kommer nu känna sig friskt och smidigt, rent och fritt från pormaskar. Var noga med att följa upp med en fuktkräm efteråt!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden