Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Krämmask

Krämmasken. även kallad Wash-off mask är ett komplement till din dagliga hudvårdsrutin. En sista minuten-lösning för ren och fräsch hy, helt enkelt. Perfekt att applicera innan du ska på fest, träffa din partner eller bara slappna av i vardagen.

Se våra krämmasker nedan!

Läs mer

Hur väljer man rätt krämmask?

Det finns en hel uppsjö med olika varianter av krämmasker och resultatet varierar.

* Är du osäker på vilken mask du ska välja? Prova gärna något av våra populära hudvårdsset från SPASCRIPTIONS. De har masker för alla hudtyper och behov.

1) SPASCRIPTIONS Metallics Purifying, Age Defying, Glowing Metallic Wash-Off Mask - Ett set för dig som vill ha djuprengjord, åldersföryngrande och glänsande hy. Funkar utmärkt för pyjamaspartyt då maskerna glänser i vacker metall.

2) SPASCRIPTIONS Glacier Water- Retinol, Collagen & Hyaluronic Acid Gel Mask - Detta set är för dig som vill att din hy ska se ung och fräsch ut. Nyckeln till detta är toppingredienser som retinol, kollagen och hyaluronsyra.

3) SPASCRIPTIONS Super foods Masks, Blueberry, Watermelon, Avocado Gel Mask - Detta är ett set fullt med massa smaskiga, näringsrika ingredienser som blåbär, vattenmelon och avocado. Funkar bra för alla hudtyper.

* Vill du göra maskandet till en ren upplevelse rekommenderar vi IDC INSTITUTE Bubble Face Mask Deep Cleansing, en mask som bubblar upp på huden. Det kittlar skönt och rengör huden på djupet. Försök att hålla dig för skratt när du använder denna. Kanon present till någon du tycker om. En annan uppseendeväckande mask är SPASCRIPTIONS Superstar- Glitter Peel-Off Mask, ett måste för alla glitter och glamour-älskare. Med denna peel-off mask innehållandes glitter blir du häftigast i stan.

* Är du istället den traditionella typen som inte tycker om en massa konstigheter och krångel rekommenderar vi MOSSA Vitamin Cocktail Multi-Use Mask & Night Cream, som fungerar både som en ansiktsmask och nattkräm. Det bästa av allt? Den innehåller en hel drös av fantastiska ingredienser såsom hyaluronsyra och havtorn och hallon. Som trolleri för huden!

 * Årets hetaste hudvårdsingrediens är hampafröolja. Vår storsäljare Set REVUELE Hemp Me! innehåller fyra härliga produkter, inklusive en effektiv ansiktsmask. Förutom kallpressad hampafröolja innehåller den också spännande ingredienser som sötmandelolja, zinkoxid och kaolin. Dessa ingredienser jobbar aktivt för en att ge näring åt huden och minska fina linjer och rynkor.