Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Krämmask

En mjuk och återfuktande rengöringsrutin för ansiktet är alltid grunden för en välmående hud men det är också viktigt att ibland ge huden lite extra kärlek. Att använda en krämmask eller wash-off mask är ett bra sätt att visa uppskattning. Vi på Hudvårdsguiden har mängder av härliga krämmasker för alla hudtyper hos oss. Ge din hud den kärlek den behöver och prova en av våra krämmasker redan idag!

Läs mer

Återfukta huden på djupet med en krämmask

Det som många uppskattar extra mycket med krämmasker är att de är lätta att applicera och ännu enklare att tvätta av. En krämmask är ett extra komplement till din vanliga rengöringsrutin men trots det minst lika viktig då den både kan verka djuprengörande eller ge din hud den extra återfuktningen den förtjänar. Vi på Hudvårdsguiden brukar rekommendera att använda en ansiktsmask åtminstone 1-2 gånger i veckan.

I vårt sortiment finns det krämmasker för alla hudtyper och hudproblem. Har du torr eller matt hud är du garanterat i behov av en återfuktande mask som även ger en vacker lyster. Vår IROHA Creamy Mask Moisturizing Chocolate ger en enormt härligt lyster och återfuktar verkligen huden på djupet. Har du en trött, glåmig hud som skriker efter fukt är detta ansiktsmasken för dig.

Använd en ansiktsmask för att lugna och stärka huden

Det finns krämmasker för alla typer av hudproblematik. Har du rodnad eller upplever din hud som ömtålig och skör kan ansiktsmasker många gånger göra under. Heimish Black Tea Mask Pack har många fördelar däribland att den lindrar rodnad och lugnar irriterad hud. Masken är perfekt för dig som exempelvis har problem med akne eller upplever din hud som trött och torr.

Börja använda en eller flera krämmasker redan idag som en naturlig del av din vardagliga hudvårdsrutin. Vi är säkra på att det verkligen kommer göra under för din hud.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden