Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Lermask

En lermask rengör huden på djupet och passar bäst för dig med fet eller oren hy. På grund av lerans förmåga att dra ut orenheter ur huden blir effekten en hälsosam och strålande hy. Har man dessutom en fet hud som ofta utsätts för finnar eller pormaskar är en lermask att föredra för att lugna och återställa balansen i huden.

Se alla våra lermasker nedan!

Läs mer

Använd en lermask som en naturlig del i din hudvårdsrutin

En hudvårdsrutin har de allra flesta och det är många gånger den rutin i livet man följer allra bäst. Många glömmer dock att ibland rengöra på djupet och ge huden den kärlek den faktiskt behöver. En lermask är perfekt att använda både för att behandla huden och bygga upp en barriär men också för dess djuprengörande egenskaper.

En lermask verkar verkligen på djupet vilket man ofta känner när den sitter på huden då den torkar och på så vis drar upp alla orenheter som finns i porerna. Det är också enkelt att avlägsna masken från huden, det gör du nämligen enkelt med hjälp av vanligt ljummet vatten. Använd en lermask åtminstone 1 gång i veckan för att bibehålla en ren och strålande hud.

Lermasker reducerar porer och rengör på djupet

Att hitta en lermask som passar just din hudtyp kan vara knepigt. Ett tips är att gå på en mild variant som inte tär för mycket på hudens naturliga barriär. ISNTREE Real Mugwort Clay Mask är en perfekt lermask som passar de allra flesta tack vare dess milda formula. Trots att masken är mild och skön mot huden har den alla de fördelar man önskar, den behandlar rodnad och rengör samtidigt porerna på djupet.

Prova en lermask från oss på Hudvårdsguiden redan idag och upplev en helt ny typ av renlighet som du garanterat kommer älska.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden