Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Peel-Off mask

Ansiktsmasker ska inte bara vara någonting du unnar dig vid speciella tillfällen. Vi på Hudvårdsguiden tycker att ansiktsmasken är en självklar del i hudvårdsrutinen. En peel-off mask rengör på djupet då den avlägsnar döda hudceller och håller ansiktet rent och fräscht. Du kommer dessutom märka att huden blir mera jämn, mjuk och slät. Vi erbjuder många olika peel-off masker. Kika in vad vi erbjuder nedan eller läs mer!

Läs mer

Det finns en Peel-Off mask för alla tillfällen

Det finns en mängd olika peel-off masker att tillgodose hudens varierande behov. På vintern tenderar huden att bli mera torr då passar till exempel IDC INSTITUTE Peel Off Mask Deep Sea Minerals Hydrating & Rejuvenating perfekt. På sommaren använder vi kanske inte lika mycket smink men vill ändå behålla vår lyster, då passar IDC INSTITUTE Silver mask peel off Brighten & Pore Cleansing bättre.

Det finns då olika typer av peel-off masker, alla med olika verkningsområden. Vi vill göra det så lätt som möjligt att hitta en peel-off mask som passar just din hudtyp. Våra peel-off masker rengör huden på djupet genom att man avlägsnar döda hudceller och återfuktar samtidigt huden genom att masken tränger in även i de minsta hudcellerna.

Hur du använder en peel-off mask

En peel-off mask drar du bort när den torkat och får då bort alla orenheter. Viktigt att tänka på när du applicerar en peel-off mask är att inte lägga ett för tunt lager, masken ska vara enkel att avlägsna från huden när den har torkat klart.

Applicera peel-off masken på rengjort ansikte och låt verka tills masken helt har stelnat och torkat. Du har avlägsnar masken med ljummet vatten och baddar sen huden torr med en ren handduk. Efter att huden har torkat rekommenderar vi att du applicerar din favoritfuktkräm eller serum för att stänga inne alla fantastiska mineraler och vitaminer.

För dig som kämpar med orenheter såsom finnig, fet hy eller mycket pormaskar är en peel-off mask väldigt effektiv. Då är till exempel är REVUELE Black Mask 3D Facial Peel Off CO-ENZYMES ett bra alternativ. När masken torkar suger den med sig orenheter så som pormaskar, fett och andra bakterier som kan orsaka acne. Många masker verkar också förebyggande mot röd och irriterad hud som kan uppkomma vid acne.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden