I lager

REVUELE Regenerating Peel Off Glitter Mask Pink

89 kr

REVUELE Regenerating Peel Off Glitter Mask Pink är en Peel Off-mask med frukt AHA-syror och Q10 främjar en intensiv förnyelse av hudceller och påskyndar regenerering. Den innovativa formeln gör att du kan återställa trött och tråkig hud, fylla den med energi samtidigt som du lyser och jämnar ut hudtonen och stimulerar metaboliska processer. Masken hjälper också celler att producera kollagen och upprätthålla en naturlig ton. Huden lämnas jämn, mjuk och förnyad med ökad elasticitet och fasthet. Lägg till lite glamour i din skönhetsrutin med Pink Glitter Mask! Peel Off-masken rengör effektivt, tonar och återställer hudens elasticitet och minskar trötthet. Masken gör att huden minimerar överdrivet talgproduktion och främjar mättnad av celler med syre.

Aktiva ingredienser:
Frukt AHA-syror hjälper till att befästa huden och ger naturlig utstrålning och glöd. Fruktens AHA-syror fungerar både utanför och inuti cellerna och hjälper huden att förnya sig och stimulerar delningsmekanismerna och tillväxten. Fruktens AHA-syror hjälper också till att stärka och jämna huden, vilket gör den mjuk och mjuk.

Q10 har antioxidantegenskaper och förhindrar för tidigt åldrande. Q10 stimulerar tillförseln av celler med energi och främjar processer för hudföryngring. Q10 påskyndar också syntesen av kollagen och förhindrar förstörelse av elastinfibrer.

Användning: Applicera ett tjockt lager av masken på ren och torr hud och undvik området runt ögonen. Lägg masken jämnt och låt verka i 15 minuter. Skölj noggrant med vatten.

Innehåll: 80 ml 

Ingredienser