Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Sheet Mask

Sheet Masks har länge varit populärt i Asien, men på senare tid har dessa maskerna även tagit vårt avlånga land Sverige med storm! De allra första maskerna användes faktiskt inom den medicinska hudvården för att behandla brännskador. Alla våra Sheet Masks är så klart godkända inom EU och är dermatologiskt testade. Se alla våra Sheet Masks nedan och beställ hem en eller flera redan idag!

Läs mer

SKIN ACADEMY Collagen Sheet Masks

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Vad är egentligen Sheet Masks för någonting?

Jo det är en ansiktsmask av bomull, biocellulosa eller hydrogel som har dränkts i serum. Medan klassiska ansiktsmasker brukar bestå av en kräm eller lera som stryks på huden, så är Sheet Masks istället i utformat som ett tunt pappersark eller som en duk kan man säga. Duken bidrar till att de välgörande ingredienserna inte avdunstar under verkningstiden, vilket maximerar effekten.

Hur använder man en Sheet Mask?

Du applicerar masken på ett rengjort ansikte och låter sedan masken verka i cirka 5 till 20 minuter. Exakt hur länge du ska ha masken på ditt ansikte står på förpackningen. När du sedan tar av dig Sheet Masken så stannar serumet kvar på huden, det ska inte tvättas bort, du klappar istället in serumet i huden och följer upp med din vanliga ansiktskräm. Superenkelt!

Vilken Sheet Mask ska jag välja?

Bra fråga. Är du ute efter en mask som verkligen rengör på djupet så passar LAVERA Purifying Sheet Mask dig perfekt. Den innehåller salicylsyra och ekologisk mynta, som tillsammans rengör huden och motverkar orenheter.

Vill du ha en mask för mogen hud, som agerar Anti Aging, så rekommenderar vi IDC Institute Facial Mask With Green Tea Skin Restoring & Anti-Aging som innehåller grönt te vilket mjukar upp huden och innehåller massor av antioxidanter.

Vi har även en hel del masker som hjälper till att avlägsna pormaskar, exempelvis på näsan, i form av remsor. Skin Academy Cleansing Nose Pore Strips är ett tips från oss.

 Kolla in alla våra olika Sheet Masks ovan, och finn din favorit! Eller varför inte testa ett par olika?

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden