Toner / ansiktsvatten

Toner / ansiktsvatten

Toner använder du efter rengöring av ansiktet morgon och kväll.

Ansiktsvatten eller toner är bra att ha som en del i din hudvårdsrutin. I Koreanska rengöring är det steg 3. Ansiktsvatten hjälper dig att uppnå optimal rengöring och tar bort eventuella rester av smink och rengöring. Den återställer hudens naturliga PH-värde i ansiktet som rubbas efter rengöring. 

Vid rengöring så öppnas dina porer upp och rengörs på djupet. Ansiktsvatten uppgift är att verka porsammandragande. Men även att återställa PH-värde inför nästkommande steg i din hudvårdsrutin.  Nämligen: ansiktsmask, återfuktning eller serum. Allt för att maximalt resultatet av dina övriga hudvårdsprodukter!

Hudvårdsset Qyo Qyo
1 106 kr 1 301 kr

Koreanska ansiktsvatten

Är ett bra komplement i din hudvårdsrutin. De finns i olika format som:  flaska, färdig pads eller sprayform.  Vissa har en lugnande effekt, anpassad för torr hy, normal hy, åldrad hy eller om du har finnar.

Kuriosa:  Likna huden vid en torr disktrasa, den suger inte upp lika bra som en fuktig disktrasa. Precis samma sak gäller med vår hud! 

Fördelar med ansiktsvatten / toner:

  • Återfuktning
  • Återställa Ph-värde
  • Förebygga irritation
  • Hjälper huden läka fortare
  • Balanserar talgproduktionen
  • Maximera upptag av din hudvård
  • Stärker och balanserar huden
  • Lugnar ner inflammerad acne
  • Vissa har anti-aging funktion
  • Vissa har brightening egenskaper

Så här använder du en toner:

Det vanligaste sättet är som vi i väst är vana med är att svepa med  en bomullspad över ansiktet efter rengjort ansikte. Men då Koreansk användning är inte samma där huden rengörs med den så kallade “dubbel rengöring” är huden redan ren så kan du med fördel applicera med händerna.  Ansiktsvatten ska ej tvättas av och finns för alla typer av hud eller hudproblem. Täck över ansiktet med båda handflatorna så blir det lättare för huden att absorbera produkten. Glöm inte hals och dekolletage!

Innehåll:
Det ser ut som en vätska som ser ut som vatten och ibland kan den vara färgad. Varierat innehåll som:  bambuextrakt, grönt te, ginseng, snigelsekret, kollagen, caviar, tangerin, botaniska stamceller, adenosin som verkar rynkreducerande.

Fri från artificiella doftämnen, parabener och mineraloljor. 

I Hudvårdgudiens sortiment hittar du många olika ansiktsvatten från till exempel populära märken som THE SKIN HOUSEDR ORACLE,  MISSHAQYO QYOSHANGPREEIt´S SKIN med flera. Några ansiktsvatten av dessa märken är utvalda som bäst i test över världen. 

Hudvårdsprodukter med egenskaper som har kraftfulla aktiva ingredienser som garanterar verkliga resultat.

Vi hoppas att du ska hitta din personliga favorit!