Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Fotkräm

Glöm inte bort att ta hand om dina fötter. Huden på fötterna blir lätt torr och spricker, men oroa dig inte, det är ett vanligt problem. Vi har många produkter som kan lösa det åt dig. Skäm bort dina fötter med en av våra fotkrämer, se vilka vi fotkrämer vi erbjuder nedan!

Läs mer

Vilken typ av fotkräm är du i behov av?

Det finns olika fotkrämer, som hjälper vid olika behov. Kanske kräver dina fötter en riktig fuktboost? Då skulle LAVERA Basis Sensitive Foot Cream passa dig perfekt, den är intensivt vårdande och återfuktar långvarigt. Du kan faktiskt också även använda den till torra områden så som händer och armbågar, på så sätt är det verkligen en produkt att investera i och placera i badrumsskåpet eller bära med sig i handväskan under dagen.

Spruckna hälar är nog någonting som vi alla varit med om någon gång, för det problemet har vi en lösning för dig där du är återställd inom sju dagar. Det är vår produkt Scholl Active Repair K+. Den återställer sträva, torra och spruckna hälar och ger ett synligt resultat redan efter tre dagar.

På kvällen, innan du går och lägger dig, tycker vi det är perfekt att lägga en fotkräm som kan verka under natten. Då är Medevi Lavendel Creme perfekt att ha vid nattduksbordet så att du kommer ihåg att smörja fötterna varje kväll. Medan du smörjer in fötterna med den så är det ett ypperligt tillfälle att även ge fötter och underbenen en skön massage, då kommer du få en god natts sömn. Produkten har även en god doft av lavendel, och passar inte bara till fötterna utan även till händer.

Tänk vilket stort jobb dina fötter gör för dig, du använder dem varje dag, i Sveriges varierande årstider. Ta hand om fötterna och de kommer tacka dig! Lite längre upp på sidan kan du se våra fotkrämer.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden