Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Fotmasker

Behöver du en lösning mot torra, trötta fötter? Då är du i behov av en fotmask, och har kommit helt rätt. Vi har många fotmasker redo för dig och dina behov från märken så som Skin Academy, IDC Institute och populära Scholl. Det finns både fotmasker som är förpackade som ett par sockar som du tar på dig och de som kommer i krämform som du smörjer in på fötterna. Se våra fotmasker nedan och hitta den som passar dig!

Läs mer

Varför behövs en fotmask?

Fötterna kräver omsorg. Det är inte bara viktigt på sommaren när vi går i öppna skor utan hela året om. Är du en av dem som går i högklackade skor så kommer det dessutom bli mycket behagligare om du har friska fötter. Fotmasker hjälper dig med dina problem så som förhårdnader, trötta fötter och död hud som behöver avlägsnas. Fotmasker är helt enkelt det perfekta sättet att få starka, silkeslena och fräscha fötter. Men oroa dig inte, det är ingenting som behöver ta lång tid och heller inte kosta skjortan.

Är du osäker på vilken fotmask som passar just dig?

Skin Academy har fotmasker som kallas för “Exfoliating Foot Socks”. De kommer i form av strumpor som hjälper för olika behov. Exempelvis finns Skin Academy Exfoliating Foot Socks som innehåller mjölksyra som försiktigt tar bort död hud och mjukar upp dina fötter. Den är till för att exfoliera och fukta huden på djupet. Sen finns Scholl Moisturising Pedi Mask som också kommer i form av ett par sockar med serum som vårdar torra och trötta fötter.

Vill du hellre ha en fotmask som inte kommer i form av sockar, utan istället som en kräm, så passar förmodligen IDC INSTITUTE Foot Mask Camomile dig bättre. Det är en fotmask med kamomill som har en lugnande effekt på huden. Den lindrar känslig hud och återställer ph-balansen.

Kolla in alla våra fotmasker ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden