Frakt 39 kr. Fri frakt över 500 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Gift set

Börjar flickvännens födelsedag närma sig? Ska du träffa svärmor för första gången? Eller vill du ge en romantisk gåva på alla hjärtans dag till din älskade? Oavsett tillfälle har vi lyxiga presentaskar för alla smaker.

Vi på Hudvårdsguiden har gjort det lätt för dig att hitta rätt present genom att erbjuda ett brett utbud av exklusiva och eleganta presentboxar som ger intrycket av lyx utan att behöva kosta skjortan.

Att dofta gott behöver inte kosta en förmögenhet! Välj mellan våra olika dofter till förmånliga priser för att överraska dina nära och kära.


Läs mer

Presentaskar med Eau de Parfume & Body Lotion

Samtliga presentaskar innehåller en body lotion eller body mist och en Eau de parfym. Arome London No:02 innehåller en Eau de toilette, body lotion och duschkräm.

En av våra bästsäljare är Lovali Fragrances Black addiction Gift Set som innehåller liknande doftnoter som den högt hyllade Yves Saint Laurent Black Opium. Vi rekommenderar även Lovali Fragrances La Vi De Scenabella Gift Set som påminner om Lancôme La Vie est Belle. Perfekt för dig som vill fynda goda dofter till ett riktigt bra pris, eller för dig som vill se om dofterna är något för dig.

En annan oemotståndlig doft är Arome London No:02 Oriental Pomegranate edt, som doftar härligt orientaliskt med granatäpple. Denna doft sägs även vara inspirerad av Jo Malones Pomegranate Noir.

För den som älskar söta dofter rekommenderar vi Lovali Fragrance Exotic Love Gift Set som är en riktig kärleksdoft för kvinnor.

Lovali är ett märke från New Zealand som erbjuder väldoftande parfymer som efterliknar de dyra designer-parfymerna, men till en bråkdel av priset. Det är dock viktigt att poängtera att parfymerna inte är några piratkopior, utan de har endast tagit inspiration från de större märkena.

Arome London är, precis som namnet antyder, ett Londonbaserat företag ägt av varumärkeskedjan B&M. Många av dofterna påminner om Jo Malones storsäljare, vilket har lett till succé i hemlandet.