Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Handmask

Våra händer är ett av de områden på kroppen som får utstå allra mest påfrestningar under dagen. Vi rekommenderar att du, precis som din ansiktsvård, har en hudvårdsrutin för dina händer! En handmask är ett perfekt sätt att tillgodose våra sköra händer med den återfuktning den kräver. Vi har flera olika handmasker för att tillgodose ditt behov. Med en handmask i din hudvårdsrutin så slipper du torra, fnasiga och åldrande händer. Hitta din favorithandmask idag, se hela vårt utbud nedan!

Läs mer

Vem behöver använda handmasker?

Vårt svar är alla! En handmask är en självklarhet för alla som önskar bibehålla spänstiga och mjuka händer året om. Klimatet varierar och på samma sätt måste vi anpassa oss efter temperatur och klimat. På vintern är det många som tenderar att bli lite torrare och då är det viktigt att ge huden det den vill ha mest - fukt. En bra handmask att använda för att ge händerna just fukt är SKIN ACADEMY Moisturising Hand Gloves. Masken tillför både fukt och mineraler för att reparera torra händer så att du åter kan bibehålla en bra balans under årets alla årstider.

Händerna kan för många vara det första ålderstecknet som visar sig, händerna kan bli rynkiga och torra med årens gång och många tar ut ålderdom i förskott. Använd en handmask som en självklar del av din hudvårdsrutin och säg farväl till åldrande händer redan idag!

Hur använder man en handmask?

Rengör händerna ordentligt med tvål och vatten innan du applicerar masken på händerna, sätt på dig vantarna och låt verka hela verkningstiden innan du tar av vantarna. När du avlägsnat handskarna masserar du in resterande produkt i händerna och låter torka in ordentligt.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden