Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Handtvål

En bra handtvål är en enormt viktig detalj i badrummet och i köket. Våra händer utsätts för en mängd bakterier och annan smuts vilket gör att vi tvättar händerna flera gånger om dagen, då är det viktigt med bra produkter som inte skadar våra sköra händer. Vi har ett stort utbud av handtvålar, allt från lyxiga varianter till lite enklare vardagstvålar och skonsamma tvålar som hjälper vid olika typer av problemområden. Se hela vårt sortiment här!

Läs mer

Vilken handtvål passar dig?

Det finns nästan lika många olika typer av handtvål som det finns människor, både flytande handtvålar och fasta handtvålar. Det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Under vinterhalvåret kan man lätt få väldigt torra och nariga händer då kan det vara bra att använda en handtvål utan för mycket doft, då är LAVERA Basis Sensitiv Gentle Care Hand Wash ett bra alternativ. Viktigt är att välja en handtvål som är mild och len mot de torra händerna och inte torkar ut ytterligare. För lite extra lyx i vardagen är det trevligt att ställa fram en lite finare tvål på köksbänken eller i badrummet, en väldoftande och lyxig handtvål gör hela tvättupplevelsen lite roligare. Vi har många lyxiga handtvålar, till exempel IDC INSTITUTE Scented Garden Sweet Vanilla Hand Wash som är en väldoftande och tilltalande handtvål som är trevlig att ställa fram när gästerna är på ingång.

Våra händer utsätts för mycket påfrestningar under dagen och speciellt viktigt är det i virustider att tvätta händer noggrant och ofta för att minska smittspridning. Var också noga att tvätta händerna noggrant innan du gör annan typ av rengöring av kroppen eller ansiktet, rena händer är A och O när det kommer till hudvård och ansiktsvård. 

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden