Hudvårdsset

Här finner du många olika hudvårdsset som passar för alla hudtyper. Spara pengar genom att och köpa hem ett helt set från Hudvårdsguiden. Välj mellan kit för normal hy, normal och kombinerad hy, känslig hy, acne, torr hy, fet hy och mogen hy. Perfekt för dig som gått i tankarna om att börja med ett nytt hudvårds varumärke.

Köp enkelt hem en komplett färdigkomponerad box. Att använda ansiktsprodukter som går väl ihop ger synergieffekter som ger ofta mer effektiva resultat som följd. Det är en bra introduktion till bra hudvård helt enkelt!

Vi har lyxiga hudvårdsset som har högt innehåll av ingredienser som: black snail, collagen, ekologiskt, vegansk med flera. Vill du aktivt komma igång och förbättra din hy och motverka för tidigt åldrande har vi hudvårdskit med aktiva ingredienser som arbetar mer resultatinriktat mot åldrande för mogen hy. En av våra storsäljare är startkit mot acne benägen hy. 

Hudvårdsset Qyo Qyo
1 106 kr 1 301 kr

Vi erbjuder:

  • Hudvårdskit med rengöring

  • Ansiktskräm set

  • Ansiktsmask storpack

  • Svenska varumärken

  • Hudvårdsset i små storlekar

  • Ekologisk certifierat hudvårdsset

Hudvårdsmärken som: TULIPAN NEGRO, CLOCHEE FACIAL, MEDEVI med flera.

Giftsets och presentförpackningar

Ett färdiga presentboxar med hudvård är ett bra presenttips och den perfekta presenten att ge bort för den som älskar skönhet. Vi har presentkit för tjej, presentkit fördam och presenkit för män. De passar bra som, present, julklapp, gåva ellr om du vill unna dig själv lite vardagslyx.

K-Beauty Start-Kit

Har du precis fått upp ögonen för den omåttligt populära koreanska hudvården kan du enkelt komma med Koreanska hudvårdsset. Vi har färdiga K-beauty start-kit för alla olika hudtyper.  Samt olika kit med sheetmask i 10-pack, rengöring kit, hudvådskräm kit och ansiktsmask kit. 

Varumärken som: MISSHA, IT´S SKIN,QYO QYO, SHANGPREE, HOLIKA HOLIKA, E NATURE , BIO REPUBLIC SKIN CARE, THE SKIN HOUSE, DR ORACLE

Förhöj din skönhetsrutin med förstklassig hudvård från de största märkena tryggt från en svensk hemsida!