Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Hudvårdsset

Upptäck våra spännande hudvårdsset. Perfekt för dig som vill förnya dina hudvårdsrutiner eller för dig som vill få förslag på ett set som passar dig. Våra hudvårdsset passar även utmärkt som present. Vi erbjuder hudvårdsset för alla hudtyper och behov. 

Läs mer

Ge dig själv ett bra hudvårdsset

Unna dig själv ett härligt hudvårdskit från vårt bästsäljande varumärke LAVERA. eller MOSSA Märket erbjuder lyxiga hudvårdsprodukter som ger omedelbara resultat. Det bästa av allt är att produkterna är ekocertifierade och veganska.

Att köpa färdiga hudvårdsset är inte bara bättre för plånboken, utan också mer tidseffektivt. Genom att köpa ett set anpassat för din hy får du produkter som kompletterar varandra på ett skräddarsytt sätt.

Våra set är en bra introduktion till god hudvård helt enkelt!

Välj och vraka bland våra lyxiga hudvårdsset som innehåller näringsrika ingredienser som bland annat retinol, kollagen, hyaluronsyra.

Ytterligare ett märke som har blivit väldigt populärt i samband med trenden inom K-beauty är IROHA. Produkterna är speciellt framtagna av dermatologer för att produkterna ska lämpa sig till känslig, irriterad och aknebenägen hy.

Vill du aktivt komma igång och förbättra din hy för att motverka för tidigt åldrande har vi hudvårdskit anpassade för dina behov. Vi rekommenderar REVUELE  Retinol Forte Set som innehåller bland annat den aktiva ingrediensen retinol som arbetar aktivt mot förebyggandet av åldrande och mogen hy.

Ett annat populärt alternativ är REVUELE Hemp Me! hudvårdsset som innehåller den aktiva och fuktgivande ingrediensen kallpressad hampafröolja. Hampafröoljan är dessutom berikad med sötmandelolja, zinkoxid och kaolin, vilket ger näring till huden och minskar fina linjer och rynkor.

Vi rekommenderar även storsäljaren Medevi hudvårdsset som innehåller vitamincreme och havtornsolja ros. Det är perfekt för dig som vill balansera hyn och få tillbaka din lyster. Produkten fungerar bra för alla hudtyper, men har blivit en särskilt stor favorit hos våra kunder med torr och trött hy.