Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Hudvårdsset

Står du i valet och kvalet mellan olika hudvårdsserier och inte riktigt vet vilket du ska välja? Prova då på ett hudvårdsset antingen i resestorlek eller om du så vill i fullsize. Vi har hudvårdsset från flera olika varumärken däribland en mängd koreanska märken. Kika in våra hudvårdsset redan idag!

Läs mer

Medevi Sportpaket Simning

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Hitta dina nya favoriter med hjälp av ett prova-på hudvårdsset 

Är du på jakt efter lite nya produkter att använda i din dagliga hudvårdsrutin? Att välja ett nytt varumärke på något så viktigt som en hudvårdsserie kan vara svårt, ta tid och framförallt vara dyrt. Ett enklare alternativ och framförallt mer effektivt är att istället beställa ett prova-på hudvårdsset. Med ett hudvårdsset i travelsize kan du enkelt prova ut produkterna i lugn och ro för att sedan kunna bestämma om du är redo att köpa produkterna i vanlig storlek.

Våga prova K-Beauty

Du har säkert hört talas om K-Beauty trenden men kanske inte vågat prova än? Ta då chansen genom att testa ett färdigt hudvårdsset från ett av de innovativa koreanska varumärkena. Jumiso Let's Go Kit är som gjort för dig som vill testa på den nya K-Beauty trenden då kittet innehåller allt från rengöring till återfuktande kräm och serum.

För dig som inte kan leva utan serum och mer än gärna använder lite olika finns Beauty of Joseon Hanbang Trio Serum som även det är ett härligt hudvårdskit innehållande 3 välgörande serum. Hudvårdskitet är även perfekt att ge bort som present till någon du tycker om.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden