Hudvårdsset nr 3 Holika Holika Black Snail Repair

2 694 kr
2 290 kr
Produkten har tyvärr utgått ur sortimentet.

Prime Youth Black Snail Repair Set nr 3 från Holika Holika är ett lyxigt set som innehåller 6 produkter med mucin, snigelsekret från svarta sniglar för att ge din hud med  ungdomlig lyster. Passar alla hudtyper men är speciellt riktad mot mogen hy.
Mucin från svarta sniglar återställer och skyddar din hud från skadliga yttre faktorer. Detta är en Anti-Aging serie  som hjälper till att återfukta huden på samma gång som den ljusar upp ojämn hudton, pigmentfläckar, ärr och acneärr med hjälp av sitt exklusiva innehåll av svarta pärlor.  Detta är ett set som vid regelbunden användning kan reducera rynkor och ge en fastare hud genom att göra huden mer elastisk. Kliniska tester har visat att snigelsekret kan reducera 29% mera rynkor än andra befintliga aktiva ingredienser. Djupet av rynkorna reducerades med 16%.

Setet innehåller
Rengöring - Prime Youth Black Snail Cleansing Foam
Emulsion - Prime Youth Black Snail Repair Emulsion
Toner - Prime Youth Black Snail Repair Toner
Essence- Prime Youth Black Snail Repair Essence
Ansiktskräm- Prime Youth Black Snail Repair Cream
Ansiktsmask - Prime Youth Black Snail Repair Hydro-gel Mask

Användning
Rengör ansiktet och lägg på ansiktsmasken och koppla av i 30 min. Klappa in resterna i huden och applicera sedan tonern på en bomullstuss och stryk över ansiktet för att få borta alla rester av smuts. Fortsätt med Essence och eller Emulsion för att återfukta huden efter toner samtidigt som den gör huden förberedd för fuktighetskrämen.

Huvudingredienser
Mucin, snigelsekret, pärlessence