Vad är K-Beauty?

K-Beauty är en förkortning för Korean Beauty som betyder skönhetsvård. Koreansk hudvård har blivit populärare än någonsin. Hudvård och att ta hand om sin hud är ett kulturellt fenomen i Sydkorea som har traditioner som sträcker sig långt tillbaka i tiden och är en integrerad del av samhället. Alla produkterna är godkända inom EU och dermatologiskt testade (ej på djur) samt fria från parabener.

Kort och gott kan man säga att det är en hudvårdsrutin på 10 steg, men det är egentligen så mycket mer. Efter att ha lokaliserat vilka problem din hud har idag kan du sätta samman din nya hudvårdsrutin och få en hälsosam och vacker hud. Produkterna behöver inte komma från samma hudvårdsmärke utan du kan med fördel blanda olika sheet mask, serum, rengöring osv där huvudingredienserna är samma. Plocka det bästa av russinen ur kakan så att säga. Den genomsnittliga sydkoreanen använder 10 hudvårdsprodukter dagligen.

En fin hud lägger grunden till ett vackert make-up resultat! Enligt ett sant K-Beauty tänk, så består 80% av resultatet av hudvård och 20% av din makeup.

Det är viktigt att ha en bra grund att arbeta ifrån för att få den perfekta slutfinishen, den så kallade “perfekta huden”. Återfuktad och välmående hy är i centrum.

Du har säkert redan hört att Sydkorea är en av de hetaste hudvårdstrenderna! K-Beauty sprider sig som en löpeld över hela världen och koreanska kvinnor och män har blivit erkända för sin ungdomliga hud. Men hur lyckas de med det? Vad är då hemligheten bakom sydkoreaners ungdomliga och fantastiska hud? 

Sheet mask set 12 normal-blandhy
Tillfälligt slut. Bevaka
MISSHA Brown Sugar Facial Scrub
Tillfälligt slut. Bevaka
Hudvårdsset nr 1 - MISSHA Ice Tear
Tillfälligt slut. Bevaka
MISSHA Oil Soak Mask Glow
Tillfälligt slut. Bevaka
MISSHA Oil Soak Mask Moisturizing
Tillfälligt slut. Bevaka
MISSHA The Style 3D Mascara
Tillfälligt slut. Bevaka
Hudvårdsset Dr Oracle
1 177 kr 1 385 kr
Hudvårdsset Qyo Qyo
1 106 kr 1 301 kr