Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Kroppsvård

Visst låter det härligt med kroppsvårdsprodukter som ger huden fukt och näring? Huden är ju faktiskt en människas största organ, så det är viktigt att ta hand om den. Hos Hudvårdsguiden.se hittar du alla kroppsvårdsprodukter som du kan tänkas behöva för en komplett rutin; så som badolja, badsvampar, body lotion, duschkräm, hudsalva och kroppsskrubb. Du finner våra produkter för din kroppsvård nedan!

Läs mer

Ge huden omtanke

Det är viktigt att ge huden omtanke oavsett årstid, för att den ska kännas spänstig och se fräsch ut. Kroppen består faktiskt av cirka 60% vatten, vilket innebär att den är inte bara i behov av återfuktning i form av vätska inifrån, utan även återfuktning utifrån. Extra viktigt är det att smörja in kroppen under sommaren när huden har blivit utsatt för mycket sol och bad, men även under vinterhalvårets kyliga väder då huden kan kännas torr och stram.

Vad behövs i kroppsvårdsrutinen?

Vi föreslår att du börjar med en kroppsskrubb som avlägsnar döda hudceller, exempelvis vår REVUELE Pure Black D-tox Volcanic Body Scrub. Den får dig att känna dig underbart ren och len, genom sina välgörande oljor. Den doftar även fantastiskt med en doft av eukalyptus. För att få hjälp med appliceringen av din kroppspeeling kan du använda dig av ett par peelingvantar som också finns att köpa hos oss.

Sedan föreslår vi att du fortsätter med en härlig duschkräm eller en duscholja, exempelvis vår Lavera Body Wash Wellness Feeling som är en lugnande duschgel med härlig doft av ros. Den rengör skonsamt utan att torka ut huden, vilket är viktigt. Rosenvatten lugnar faktiskt både kropp och själ!

För att få bästa möjliga resultat av din kroppsrengöring bör du använda en badsvamp när du applicerar din duschkräm eller duscholja. Exempelvis vår Organic Konjac Sponge badsvamp. Den hjälper till att rengöra och stimulera huden och förbättrar blodcirkulationen.

När du klivit ur duschen eller badkaret så bör du avsluta med en härlig body lotion som mjukgör och återfuktar huden. Spana exempelvis in Tulipan Negro Dream Vainilla y Macadamia Body Lotion. De förbättrar fuktbalansen i huden på både kort och lång sikt, vilket hjälper huden att upprätthålla sin naturliga barriärfunktion.

Ta hand om din kropp för att bibehålla en mjuk och spänstig hud året om!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden