Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Badolja & Badskum

Det är härligt att avrunda en intensiv dag med ett härligt, avslappnande bad. För att göra upplevelsen ännu härligare bör du addera produkter så som en badolja eller badskum. Det kommer ge dig ro för både kropp och själ, och du kommer dofta otroligt gott efteråt. Se våra badoljor och badskum nedan!

Läs mer

Vad gör en badolja?

Jo, den ger din hud fukt och näring men också en lyxig känsla i badet. Den rengör inte bara huden utan lämnar den också väldoftande, mjuk och smidig. En badolja är ett alternativ till duschtvålen, då du även kan smörja in kroppen med badoljan efter badet eller duschen. Oavsett hur du väljer att använda din olja så kan du vara säker på att det kommer bli en härlig upplevelse! Vår badolja Fenjal Classic Creme Bath Oil är väldigt populär, den innehåller närande och mjukgörande essentiella växtoljor som löses upp när de kommer i kontakt med vatten. En kapsel badolja skapar ett väldoftande bad som löser upp dina spänningar och återfuktar din hud.

Vad gör ett badskum?

Badskum är mycket mer än bara en produkt för barn. Ett härligt badskum gör badet väldoftande och mysigt, redo för en stunds av avkoppling. Skumbad är perfekt för egentid, oavsett ålder. Badskummet ger ett mjukt, härligt skum som återfuktar din hud så att du känner dig fräsch när du kommer upp ur badet. Testa exempelvis  Fenjal Classic Indulge & Cleanse Bath Bubbles som är ett lyxigt och långvarigt badskum, med en populär och klassisk doft. Skummet skapar fina strukturer och ger en rik och långvarig härlig känsla.

Ett varmt bad blir helt klart ännu bättre med ett badskum eller en badolja. Gör det till en rutin - att slappna av i ett varmt, väldoftande bad ett par gånger i veckan. Se våra produkter inom badolja och badskum ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden