Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Body Lotion

Huden älskar fukt och behöver återfuktning både under varma och kalla klimat. Skäm bort din kropp med en av våra fantastiska kroppslotioner och ge din hud den näring och det skydd den behöver. Vi har flera olika typer av body lotions, allt för att du ska hitta just din favorit. Se hela vårt utbud av body lotions här!

Läs mer

När ska man använda Body Lotion?

Hela året oavsett klimat är vårt svar! På sommaren när huden utsätts för mycket sol torkar den gärna ut och behöver återfuktas, speciellt om du solar och badar i hav med mycket salt. Det salta från havet ger en uttorkad känsla och det är då enormt viktigt att återge huden fukt. Samma gäller för solen, för mycket sol kan ju dessutom göra att vi bränner oss, då är det extra viktigt att hjälpa huden återfå sin fuktbalans genom att använda en bra body lotion. En annan rekommendation för att lugna huden från sveda när man bränt sig i solen är Aloe Vera. En fuktkräm som IDC INSTITUTE Aloe Vera Gel Calming & Refreshing lugnar och lindrar huden och återger en behaglig känsla.

Under de kallare årstiderna blir huden extra torr och spricker gärna om den inte får den fukt den förtjänar. Använd body lotion som en del i din hudvårdsrutin och säg hejdå till torra partier på kroppen. Använd dessutom gärna en fetare kroppslotion för de partier som är extra utsatta, till exempel smalben och armbågar som tenderar att bli extra torra. Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Body Lotion Dry Skin är ett bra alternativ för att återfukta på djupet.

Olika typer av Body Lotion

Body lotion, body milk eller fetare varianter som återfuktar på djupet. Det finns olika typer av kroppslotion med olika verkningsområden. Är du väldigt torr rekommenderar vi givetvis en fetare variant men för vardagsanvändning räcker det oftast med en enklare body milk såsom LAVERA Gentle Body Lotion Almond & Honey. Använd body lotion varje dag efter duschen för att bibehålla en återfuktad och skön känsla på kroppen året om. Unna dig mer än gärna en härlig doft och och lyxigare förpackning på din body lotion för att uppnå den där ultimata vardagslyxen även på en tisdag och framförallt en fredag kväll innan det vankas middag på stan till exempelvis denna vackra variant Lovali Fragrances GODDESS Garden Gift set.

Pssst, Visste du att din parfym till och med håller bättre om du använder bodylotion innan du applicerar din favoritparfym.