Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Duschkräm

En bra duschkräm är A och O i din duschrutin. En bra duschkräm ska vara återfuktande och dofta gott för att du ska uppnå den där ultimata känslan av renlighet. Vi har ett stort utbud av olika varianter av duschkräm; gelbaserade, skummande och lotion-varianter. Hitta din favorit redan idag, se hela vårt sortiment här!

Läs mer

Olika typer av duschkrämer för olika hudtyper

När vi duschar torkas huden lätt ut och det är då viktigt med en duschkräm som vårdar och återfuktar samtidigt som den rengör på djupet. Att hitta den perfekta duschkrämen kan vara svårt, vissa uppskattar en väldigt löddrande tvål med en intensiv doft medan andra vill ha en enklare gelvariant utan onödigt mycket doft eller helt neutral.

Vilken typ av duschkräm bör du ha?

I djungeln av duschkrämer kan det vara svårt att hitta rätt. På sommaren tenderar många att duscha oftare och huden kan då gå mot det lite torrare hållet, använd då en duschkräm som återfuktar extra mycket, ett bra exempel är Fenjal Classic Shower Creme Avocado Oil & Shea Butter. På vintern är en varm dusch ofta ett välkomnande inslag efter en kylig promenad i det krispiga vädret. Unna dig då lite extra lyx och välj en duschkräm med ett vackert utseende och en härlig behaglig doft. En duschkräm med uppfriskande doft och lyxig känsla är LAVERA Body Wash Active Touch den är dessutom återfuktande och ger huden en mjuk och fin känsla. För dig som har extra känslig hud som kanske lätt går åt det röda, irriterande hållet bör du välja en mild duschkräm utan doft då är Tulipan Negro Shower Crema de Jabon ett bra alternativ. Duschkrämen vårdar och återfuktar huden och hjälper dig att bibehålla en frisk och spänstig hud.

Återfukta huden även efter duschen

Att använda en vårdande duschkräm när man rengör kroppen är ett bra sätt att återfukta huden efter en lång dag. Efter avslutad dusch är det dock lika viktigt att också stänga in all viktig fukt, då rekommenderar vi alltid att använda body lotion. En kroppslotion hjälper till att bibehålla huden lyster och mjukhet och är en självklar del i både rengöringsrutinen och hudvårdsrutinen.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden