Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Medevi Havtornsalva

  • 169 kr
I lager
Dela

Havtornsalva för problemhud är en 100% ekologisk salva för problemhy och dig med extra behov.

Lyxigt mjuk och näringsrik salva. Skön för ansiktet, när du känner att din hy behöver det där lilla extra. Använd som vitaliserande nattkräm eller i en mindre mängd på morgonen. Eftersom den är vattenfri gör det att den är väldigt dryg. Havtornsalvan absorberas snabbare om du smörjer den på en fuktig hud, samtidigt som innehållet hjälper till att bevara fukt i huden. Smörj direkt efter ansiktstvätt eller fukta upp med något av våra ansiktsvatten.

Kombinera gärna Havtornsalvan med Medevi Vitamincreme. Ta då cremeen först och förstärk med Havtornsalva. Du kan även ta en klick av båda och blanda i handen och på så sätt anpassa från gång till gång efter vad din hud är i störst behov av.

Då Medevi Havtornsalva är helt vattenfri gör det att den är utmärkt som skydd för ansiktet kalla vinterdagar. Smörj då direkt på torr hud utan att tvätta ansiktet på morgonen. För att skydda barnens hud använder du Havtornsalva Naturell.

Havtornsalvan är även välgörande för hud som vistats för länge i solen och vid solsveda. Smörj då flera gånger dagligen och fortsätt även ett par dagar efter att svedan har lagt sig. Smidig förpackning för att ha med i necessären på resan.

Ibland kan innehållet av sheasmör göra att salvan upplevs lite grynig, men den smälter fint av kroppsvärmen och absorberas sedan av huden som blir skönt silkeslen.

Innehåll 30 ml

Carthamus tinctorius seed oil, cera alba, cocos nucifera oil, butyrospermum parkii butter, persea gratissima oil, simmondsia chinensis seed oil, borago officinalis seed oil, hippophae rhamnoides fruit oil, hippophae rhamnoides seed oil, hellianthus annus seed oil, rosmarinus officinalis leaf oil, citrus reticulata peel oil, citrus aurantium leaf oil, linalool1, limonene1, geraniol1, farnesol1. 1från eterisk olja.