Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Kroppsskrubb

Använd en kroppsskrubb regelbundet i din duschrutin för att bibehålla en mjuk och frisk hud. Att använda en kroppsskrubb regelbundet ökar blodcirkulationen, tar bort döda hudceller och låter din hud andas. Ett perfekt sätt att unna din kropp lite lyx som din hud kommer vara evigt tacksam för! Se hela vårt sortiment av kroppsskrubb här!

Läs mer

Varför använda kroppsskrubb?

Det finns många anledningar till att använda en kroppsskrubb, så som:

  • Din hud kommer absorbera produkter enklare. Detta är bra om du använder exempelvis en body lotion, den kommer gå in bättre i huden om du använder en kroppsskrubb.
  • Du kommer få färre rynkor. Exfoliering avlägsnar nämligen döda hudceller som gör att huden inte åldras lika snabbt.
  • Du kan säga hejdå till inåtväxta hårstrån. Genom regelbunden exfoliering håller du porerna fria från döda hudceller, vilket förhindrar hårstråna att växa inåt.
  • Du kommer få en fin solbränna, snabbare. Dessutom kommer den hålla längre. När du skrubbar kroppen så rengör du huden och det förlänger solbrännan.
  • Sist men inte minst… Avkoppling! Njut under tiden du skrubbar din hud.

Då kanske du undrar hur ofta du bör använda din kroppsskrubb? Vårt svar är regelbundet! Gärna en till två gånger i veckan. Inte mer än så, då det kan irritera huden istället för att lugna den och ge den näring.

Vilken kroppsskrubb ska jag välja?

Nu vet du fördelarna med att använda en kroppsskrubb. Då är det dags att ta reda på vilken skrubb som passar just dig och ditt behov.

Vill du ha en kroppsskrubb med välgörande oljor som gör huden otroligt len så skulle vi rekommendera LAVERA Body Scrub Smooth Skin.

Vill du ha en läcker kroppsskrubb, i en fin rosa färg, finns Medevi Himalayasalt. Det är ett naturligt salt från Himalayas berg, het utan tillsatser. Det går att använda till mycket - det går både att äta, ha i sitt fotbad eller att peela sig med.

Införskaffa dig en kroppsskrubb idag, se våra kroppsskrubbar ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden